Tantra masaj pentru femei, realizat de un bărbat

erotic-girl

Tantra este un proces spiritual. Este o căutare filosofică care urmărește să creeze o stare de armonie și trezire spirituală prin practicarea introspecției senzoriale. Sexualitatea este doar unul dintre mijloacele folosite pentru a ajunge la ea. Tantra masajul, însă, nu este o cursă de a ajunge la orgasm. Mai presus de toate, Tantra masajul este o modalitate de a activa și eleva energia sexuală.

Tantra masajul promovează o comuniune spirituală între cel care oferă și cel care primește, trezește și întărește abilitățile senzoriale și spirituale ale receptorului. Tantra masajul hrănește profund stima de sine prin reducerea stresului.

Când Tantra masajul pentru femei este realizat de către un bărbat, la Tao Massage Bucuresti, există unele particularități.

Polaritatea feminină / masculină

Cea mai evidentă particularitate este asociată cu polarizarea masculină / feminină care poate activa mai intens energia sexuală. Totul este energie, energia masculină este yang, pozitivă, iar energia feminină este yin, negativă, și împreună creează întreg universul.

Fiind masată de un bărbat, femeia ajunge să simtă într-un mod mai intens dorința erotică și chimia sexuală, polaritățile care apar între bărbat și femeie. Tantra masajul permite unei persoane să trăiască o relație corporală fără un scop de natură sexuală, oferind astfel ieșirea din schemele de gândire care limitează energia femeii libere și naturale.

Înțelegând polaritatea feminină și masculină, vei avea mai puține automatisme preconcepute cu privire la relația bărbat / femeie, deschizând calea către relații reale de la om la om, de la suflet la suflet.

Energie și putere. Intensitatea masajului

Masajul realizat de un bărbat, unei doamne, permite o gamă mai largă de senzații. Masajul poate fi destul de ferm și susținut datorită forței musculare a maseurului. Masajul poate fi însă și ușor, moale, gentil, tandru. Se poate alterna între aceste polarități de fermitate și moale. Un terapeut profesionist din Bucuresti, specializat în Tantra masaj știe cum să fie blând și să aibă grijă de tine fără să aștepte nimic în schimb și știe cum să ofere momente de pură încântare.

Un tantra maseur experimentat este un bun cunoscător al anatomiei feminine

Întregul corp este masat în timpul Tantra masajului, principalele zone erogene, sânii și diferitele părți ale sexului, sunt masate ca și restul corpului. Expertiza și calitatea prezenței maseurului pot oferi noi senzații. Noi stimulări sunt testate și acest lucru se face cu încredere, explorarea întregului corp poate continua în liniște. Dacă apare un orgasm, este un efect secundar, cu siguranță plăcut, dar nu deranjează și nu schimbă cursul masajului.

Datorită controlului pe care maseurul îl are asupra fluxului de energie, maseurul care oferă Tantra masajul știe cum să circule în corpul său energia sexuală care se trezește și poate să o redistribuie în beneficiul femeii care este masată, fără ca atenția și tandrețea lui să fie disturbate.

Printre beneficiile unui Tantra masaj pentru femei realizat de un bărbat, putem enumera: accesul la o relaxare profundă, vindecarea rănilor emoționale și fizice împotriva abuzului, învățarea abandonării, încrederea în tine și alții, dezvoltarea unei conștiințe senzuale asupra corpului, reconcilierea cu dorința, dorințele și impulsul natural și (re) încrederea în propria energia sexuală.

Uneori un Tantra masaj pentru doamne poate deschide și crea o cale de iertare, transformare și vindecare (anorgasmie, frigiditate, vaginism, abuz, libidou scăzut).

Comments are closed.