Tantra masaj-un mod de autocunoastere

 

 

Masajul Tantra a evoluat din știința Tantra, o înțelepciune antică din Orientul Îndepărtat care ne învață despre energiile subtile din interiorul corpului nostru, dragoste și sexualitate și despre cum anume putem uni corpul, mintea și sufletul.

 

Un masaj Tantra este mult mai mult decât doar aplicarea unor mișcări de masaj învățate. Masajul Tantra este, în cea mai mare parte, o atingere liniștită, blândă, relaxantă, senzuală. Emoțiile precum iubirea, pacea, durerea și dorința sexuală apar și dispar în timpul unui masaj Tantra. Nu trebuie să fii interesat de Tantra sau de creșterea/ dezvoltarea personală pentru a beneficia de un masaj Tantra. De obicei, în scurt timp de la începerea masajului Tantra, apare un sentiment de încredere și de abandon în mâinile pricepute ale maseuzei, care îți va oferi momente pline de relaxare și bucurie.

 

În Tantra masaj întregul corp poate fi o zonă erogenă

 

Pentru persoana care beneficiază de un Tantra masaj este vorba despre experiența a ceea ce se întâmplă în organism, ceea ce se percepe prin intermediul simțurilor și a emoțiilor, mai degrabă decât perceperea întinderii și relaxării musculare sau stimularea circulației sanguine ca în masajul clasic. Tantra masaj poate oferi o experiență sublimă și anume că plăcerea corporală se poate realiza în multe moduri diferite și că întregul corp poate fi o zonă erogenă.

Tantra este o cale de auto-dezvoltare ce poate duce la dobândirea unor calități de lider, poate ajuta la creșterea încrederii în sine, creșterea și menținerea concentrării. Masajul Tantra este o tehnică complexă care întărește conștientizarea și auto-controlul necesar pentru a modela viața în conformitate cu aspirațiile pe care le avem. Majoritatea oamenilor abordează masajul erotic în căutarea relaxării, distracției și plăcerii. Masajul Tantra este o alternativă tantrică prin care se realizează controlul plăcerii erotice și se folosește în a modela atât caracterul propriu, cât și mediul înconjurător, astfel încât toate să funcționeze în avantajul tău.

 

În timpul realizării unui Tantra masaj poți descoperi:  –        Cum să experimentezi moduri de a primi plăceri rafinate și senzuale fără să fii în control asupra a ceea ce se întâmplă, cum să te abandonezi și să ai încredere.-        Cum să eliberezi tensiunile vechi (fizice, emoționale și energetice) și să te conectezi la înțelepciunea interioară a corpului tău.-        Cum să devii prezent și să te bucuri de momentul Aici și acum, cum să îți crești capacitatea de a simți dorința erotică și plăcerea erotică.-        Că întregul corp poate fi o zonă erogenă.-        Cum să ai o relație mai bună cu corpul tău și cu sexualitatea ta, cum să te cunoști mai bine și să depășești fricile și traumele emoționale pe care le porți cu tine. –        Cum să înveți să îți folosești energia sexuală, răspândind-o prin corp și să ai acces la ea în viața de zi cu zi ca o forță creatoare.  –        Cum să oferi și să primești mai multă iubire și intimitate partenerului, cum să obții o legătură mai intensă între dragoste și sexualitate.-        Cum să devii calm, relaxat și plin de iubire după o ședință de Tantra masaj.

 

Comments are closed.