Masaj Erotic in Bucuresti +40 742 371 651

Acesta este un limbaj fara cuvinte, Este un timp in afara timpului, Un cantec care canta o sarbatoare, O dezmierdare, O atingere tantrica a trupului si sufletului,
O reconectare la tine insuti, Un dans al energiilor, un dans al dragostei.

REZERVAREGALERIE FOTO

icon
De Ce Tao Tantra
Pentru că am ales pentru dumneavoastră cele mai rafinate tipuri de masaje din tradiția tantrică.
Vă oferim opțiunea de body to body masaj la orice tip de masaj erotic ales, asa că, de ce să nu vă lasați rasfațați de către maseuzele noastre tinere și in același timp profesioniste care doresc sa vă impărtășească din secretele lor ?
icon
Unde Este Tao
Salonul nostru este localizat in Bucuresti, la 2 minute de hotel Raddison Blu, pe Calea Victoriei 85, mergand în sus, opus traficului, langa magazinul Max Mara. Pe aceeași parte, la etajul 1, veti vedea bannerul nostru roșu cu TAO massage care vă direcționează către o curte interioară 85. La intrarea din partea dreaptă apăsați 039 la interfon, etajul 1.
icon
Concluzie
Indiferent de alegerea pe care o veți face asupra maseuzei sau maseuzelor și a tipului de masaj ales, experiența pe care o veți avea este unică și vă poate îmbogăți. Lăsați-vă încantați de frumusețea unei senzualități rafinate, a unei tradiții autentice în arta masajului tantric erotic si de o atmosfera primitoare și caldă a salonului nostru de masaj erotic din Bucuresti.

Galerie Foto


CEA MAI SENZUALA EXPERIENTĂ

Din experiența nostră de peste 14 ani, vă putem spune că nu există o experiență senzuală extraordinară standard. Toti oamenii sunt diferiți și de aceea abordarea acestui masaj de tip tantric se face în funcție de specificul personal. Cea mai reușită experiență senzuală depinde de multe circumstanțe:
1. Abilitatea maseuzei de a se conecta cu energia liberă din univers si capacitatea oaspetelui nostru de a se relaxa și primi.
2. Alchimia dintre cea care oferă masajul și cel care primește masajul si sșteptările oaspetelui și principiile sale asupra senzualității și a masajului tantric.
3. Experiența personală a maseuzei, dar si talentul maseuzei de a empatiza cu oaspetele și de a modula energia erotică.

CE ESTE TANTRA

Cunoașterea adevarată a tradiției tantrice este foarte restransă în zilele noastre. Astfel, această noțiune generează diverse opinii și neanțelegeri- set de exerciții sexuale, sex fără limite etc.
Tantra înglobează, de fapt, tehnici și concepte străvechi care se referă nu doar la sexualitate, ci și la existența ființei umane în integralitatea ei, făcand din aceasta o abordare cu adevărat revoluționară (pentru cei care o înteleg și o practică).
Disciplina pe care o pretinde conferă în schimb, o intensitate a trăirilor și o conștiință dincolo de obișnuitul de zi cu zi. Prin practicile tantrice înveti să te accepti total, inclusiv propria sexualitate, într-un mod armonios.
Energia sexuală este în zilele noastre fie neglijată, reprimată, ducand la frigiditate, fie este considerată un aspect tabu, rușinos, ajungandu-se în extrema cealaltă, a perversității.
Omul modern poate descoperi cu surprindere că atenția corespunzatoare pe care o acordă propriei sale energii erotice, înțelegerea valorii acesteia, utilizarea și controlarea ei reprezintă un izvor de magie, extaz, sănaătate, longevitate și este o cale sublimă de a oferi și a primi iubire.

Ce spun clientii nostri

  • Sunt un client fidel al Salonului d-voastă de masaj, cred că vin de vreo 8 ani la voi, și sunt plăcut surprins de fiecare dată când vin pentru că mereu este o nouă experiența încantatoare, de o noua domnișoară, un nou tip de masaj, de rafinamentul fetelor, de ambient, de calitatea masajului. Vă multumesc pentru că faceți și aduceti multă relaxare și pentru atenția cu care mă tratati de fiecare dată. Faceți lucruri foarte bune! Succes în continuare!!

    -Cristi

    thumb