Tantra masaj – o modalitate de a-ți revigora energiile înnăscute 

 

Tantra masaj poate fi considerată o formă revoluționară de terapie, dezvoltată de tantricii moderni ca un antidot la problemele convenționale cu care se confruntă astăzi mulți oameni. Aspectele benefice ale unui Tantra masaj sunt numeroase, fiind un instrument profund de vindecare și renumit pentru capacitatea sa de a înlătura blocajele sexuale și energetice.

 

Prin înlăturarea acestor obstacole, o persoană poate experimenta o remodelare a întregii sale ființe și poate fi trezită în profunzime la toate nivelurile – fizic, mental, emoțional, spiritual și sexual.

 

Fiecare ființă umană are varii blocaje. Cauza și esența rădăcinii acestor blocaje poate varia de la o persoană la alta. Mulți presupun că blocajul provine dintr-un anumit grad de traume sau experiențe extrem de stresante. Aceasta poate fi o sursă a blocajelor cu care ne confruntăm, dar nu este singura. Blocajele pot proveni din experiențele și obiceiurile de zi cu zi, din rutină și din obicei. Totul este energie  Tantra masaj provine din tradiția Tantrei, un sistem cuprinzător și spiritual care este definit de știința și legile energiei. Prin urmare, Tantra masaj este o formă sofisticată de masaj care încorporează utilizarea energiei – energia terapeutului care administrează masajul, precum și un anumit tip de energie puternică, interioară, care este înnăscută în noi toți. Energia este piatra de construcție a universului nostru și există și se manifestă în mai multe feluri. Energia noastră sexuală este asemănătoare uraniului într-un reactor nuclear. Când trece printr-un proces alchimic particular, de sublimare, se poate transforma dintr-o substanță brută, crudă, ce servește doar dorințelor noastre carnale și animalice, într-o forță mai rafinată și definită cu calități spirituale și vindecătoare. Tantra masaj este un mijloc puternic și eficient care poate transforma energia sexuală de la cea brută la subtilă și mistică. Folosind arta sublimării, o maseuza calificată și bine instruită face două lucruri. În primul rând, ea deschide canalele energetice vitale pentru a crea o cale liberă pentru a trece energia. În acest proces, receptorul masajului poate experimenta efecte de purificare și curățare, precum și o eliberare a blocajelor. În al doilea rând, energia este încurajată și condusă în sus, de la zonele inferioare ale corpului până la zonele superioare. În cele din urmă, prin sesiuni repetate, energia unei persoane va începe să curgă în sus într-un mod mai organic. Când se întâmplă acest lucru, o multitudine de efecte benefice strălucesc și pot transforma o persoană din interior spre exterior. Experimentând un Tantra masaj îți revigorezi energiile înnăscute și ai parte de:  –        Sănătate îmbunătățită-        Vindecarea blocajelor-        Remedierea disfuncțiilor sexuale-        Creșterea potențialului orgasmic-        Trezire spirituală –        Capacitatea de a simți dragostea autentică –        Îmbunătățirea relațiilor-        Creșterea succesului –        Fericire susținută.  Tantra masaj acționează ca o poartă între o viață obișnuită și o viață extraordinară, sex obișnuit și sex extraordinar și a fi un bărbat sau o femeie obișnuită și a fi un bărbat sau o femeie tantrică. Pășește într-o călătorie incredibilă și fă primii pași în realizarea potențialului tău nelimitat experimentând Tantra masaj.

 

 

Comments are closed.