Tantra masjul si atingerea caldurii sufletesti

 

Importanța atingerii

Tantra masajul este mai mult decât un simplu masaj. Tantra dezvoltă arta relației cu sine și cu celălalt. Masajul Tantra permite restabilirea unei comunicări corporale, care ar putea fi conflictuală între parteneri. În cazul în care comunicarea poate fi dificilă și ineficientă în a exprima sentimente sau senzații, datorită masajului Tantra, atingerea preia controlul. Tantrismul este un mod de viață în care se combină bunăstarea, dorința erotică și spiritualitatea.

Tantra masajul apelează la receptivitatea ta și abilitatea ta de a te abandona. În timpul masajului Tantra, maseuza va trezi senzualitatea naturală a corpului, sursa plăcerii și a vitalității noastre.

Tantra masajul și iubirea

După cum indică știința, iubirea este sentimentul unui impuls interior cu motivații pierdute în adâncurile celulelor noastre. Într-un mod complet inconștient și codificat în ADN-ul nostru, atracția și iubirea se bazează într-un mod biologic pe producția mai mare sau mai mică a unui cocktail de hormoni și neurotransmițători.

Calea spre inima unei persoane este prin atingere. Atingeri blânde, delicate, line, într-un ritm lent, ușor, uneori mai rapid, resimțite peste tot corpul tău, te vor face conștient de energia ce curge prin tine. Aceasta este doar o parte din ceea ce vei primi în cadrul unei sesiuni de masaj Tantra efectuată într-un salon de masaj profesionist specializat în arta masajului Tantra. Tantra masajul poate trezi simțurile, senzații noi sau neexplorate.

Tantra consideră că sexualitatea poate duce la o formă de extaz fizic și spiritual

În timpul unei sesiuni de masaj Tantra realizată într-un salon profesionist, terapeuți specializați îți vor atinge întregul corp, nu numai zonele erogene, într-un mod delicat și gentil, pentru a trezi dorința erotică și energia sexuală. Tantra masajul te transpune într-o stare de relaxare profundă, trezește energia sexuală și te face să devii conștient de dorința erotică. Maseuza te va ghida pe parcursul sesiunii de masaj, te va învăța cum să respiri pentru a fi conștient de energia imensă existentă în  interiorul corpului și cum anume să o ridici de la baza coloanei vertebrale până în creștetul capului. Energia sexuală este deblocată, iar blocajele psihice, emoționale sunt eliminate. Te poți deconecta de la stresul zilnic. Stări de fericire pot fi simțite în timpul unei sesiuni de masaj Tantra. Masajul Tantra te aduce în momentul prezent.

Conștient fiind de energia sexuală și de momentul prezent, o persoană poate deveni mai deschisă față de partenerul/partenera său/sa. Când vorbim despre sexualitate și dragoste, atingerea ar trebui să fie în centrul dezbaterii. Tantra masajul influențează relațiile noastre, plasându-le sub semnul plăcerii. Tantra masajul te învață cum să oferi și să primești plăcere. Tantra masajul te învață cum să trezești dorința erotică și energia sexuală în tine și în partenerul tău.

Masajul Tantra nu este doar un masaj relaxant, permite retrezirea poftei de iubire, senzualitate. Este  o modalitate de a învăța să te abandonezi și de a îți recunoaște propriile nevoi erotice.

Tantra masajul modifică într-un mod profund calitatea unei relații

Masajul Tantra permite redescoperirea celuilalt, a pielii, a respirației, curbele corpului, senzualitatea, permite depășirea prejudecăților și favorizează  trăirea stării de iubire.

Comments are closed.