Beneficiile masajului tantric, puterea vindecarii

Puterea vindecătoare a masajului tantric

Unul din beneficiile masajului tantric este puterea sa vindecătoare. Printre alte beneficii, precum starea generală de bine în întreaga ființă, creșterea senzualității și armonizarea energiei sexuale, efectele terapeutice nu sunt nici ele deloc de neglijat. Masajul tantric este văzut ca și terapie, la fel ca și alte tipuri de masaj.

 

Efectele terapeutice ale masajului tantric provin din diferite beneficii și virtuți vindecătoare ale anumitor tipuri de masaj: masajul pentru relaxare, masajul care utilizează noțiunile taoiste și masajul care folosește punctele din presopunctură.

Mai există apoi toate beneficiile masajului erotic sau ale masajului realizat cu alte părți ale corpului maseuzei. O maseuză talentată și experimentată utilizează și cunoștințele ayurvedice, întrucât ayurveda este văzută ca antica și valoroasă medicină naturistă a vieții. Principiile sale pot fi aplicate la scară atât de largă, încât respectarea lor este ceva firesc când se lucrează cu starea de bine a oamenilor.

 

Beneficiile care provin din masajul de relaxare

În scopul de a determina o stare de bine, atât fizic, cât și psihic, relaxarea corpului este primul pas. Și pe cât de mare este relaxarea, pe atât de bune vor fi stările care pot fi obținute prin acest masaj.

Pentru partea de relaxare în masaj, atenția este îndreptată asupra mușchilor și tocmai această structură, cea musculară, este cea vizată și adusă în cea mai bună stare posibilă. Manevrele și tehnicile de relaxare ale mușchilor sunt simple și nu diferă de cele dintr-un simplu masaj de relaxare. Dar acest tip de masaj, cel de relaxare, se face împreună cu alte tehnici și modalități de îmbunătățire a stării în întreaga ființă a persoanei masate: de exemplu, în presopunctură, acționând asupra punctelor cunoscute acolo și ținând cont de meridianele și energiile din practicile taoiste.

 

Va asteptam la salonul nostru pentru a impartasi impreuna experiente unice!

Comments are closed.