Controlul Energiei Sexuale. A doua tehnică: Blocajul intern – Partea 1

Controlul energiei sexuale implică în primul rând o voinţă puternică, o anumită disciplină fizică, mentală şi spirituală. Dacă aţi decis să obţineţi rezultate în această direcţie, vă prezentăm a doua tehnică de control – blocajul intern. Această metodă necesită mai multă atenţie şi focalizare decât celelalte, mai ales pe partea teoretică. Ea explică în detaliu practica esenţială a retenţiei lichidului spermatic, transmutarea, ridicarea energiei sexuale şi schimbul de energii între bărbat şi femeie. Pentru început este bine să aderaţi la tehnica pe care o vom descrie aici şi când veţi obţine rezultatele dorite, puteţi experimenta şi alte tehnici complexe. Fiecare om este diferit, fiecare organism reacţionează diferit, aşa că trebuie să utilizaţi ceea ce vi se potriveşte cel mai bine. Trebuie să aveţi în vedere că retenţia spermei şi transformarea acesteia în energie este doar un mijloc de a vă îmbunătăţi viaţa şi nicidecum un scop în sine. Salvăm sămânţa pentru a acumula energia pe care o vom folosi pentru a fi împliniţi în multe dintre domeniile vieţii şi pentru a ne ajuta de aceasta.

Metodele tradiţionale orientale nu sunt complicate, ci sunt practice şi aproape oricine le-ar putea aplica. Simplitatea iubirii este ea însăşi un secret. Odată ce veţi realiza cu succes tehnica de control a energiei sexuale, totul vi se va părea mai simplu.

Dacă este corect practicată, tehnica devine o singură acţiune executată simultan de corpul fizic, minte şi suflet. De aceea este foarte valoroasă. Dacă simţiţi că aceste trei aspecte nu vă sunt complet armonizate, antrenaţi-vă în perfecţionarea acestei metode de control a energiei sexuale la nivel fizic şi meditaţi zilnic pentru a vă obişnui cu recunoaşterea şi circulaţia energiei în corp. Prin meditaţie vă antrenaţi totodată şi nivelul mental, esenţial pentru a redirecţiona la voinţă, prin puterea mentală, energia sexuală acumulată. Dacă simţiţi că încă aveţi multe impurităţi la nivel fizic, mental şi energetic, vă recomandăm să aveţi o perioada de detoxifiere fizică, în care să încercaţi să nu mai consumaţi deloc carne, să mâncaţi sănătos. Tot în această perioadă puteţi face exerciţii yoga sau alte practici care vă sunt potrivite. În urma unei astfel de perioade veţi simţi cum energia fizică, mentală şi sexuală creşte, se rafinează şi veţi simţi în viaţa voastră o stare de linişte şi armonie.

Rose1

Prima etapă în realizarea metodei blocajului intern
O tehnică de penetrare pentru începători poate fi aceasta: Se realizează trei penetrări superficiale ( doar până la jumătatea vaginului) urmate de o penetrare profundă, spre capătul vaginului. Cea mai sensibilă parte a vaginului se află în primii 5 cm ai acestuia. Această regiune este împânzită cu o reţea de nervi şi corespunde primilor 5 cm ai penisului. Mai în profunzime, reţeaua de nervi devine mai puţin densă. Cu cât înaintaţi profund, femeia are tendinţa naturală de a mări contracţia muşchilor vaginali şi retenţia seminală devine mai dificilă. Prin practică, veţi ajunge mai întâi la 6 penetrări superficiale şi mai târziu la 9, alternând cu cea mai profundă.
Când simţiţi că ejacularea este iminentă, opriţi penetrarea indiferent de numărul de penetrări la care aţi ajuns şi contractaţi puternic diafragma urogenitală. Nu vă retrageţi complet, rămâneţi până la 2,5 cm în interiorul vaginului, căutând să fiţi nemişcaţi până ce obţineţi controlul. Penetrarea generează un val puternic de energie deoarece sute de milioane de celule sunt mai active ca de obicei. Odată cu acumularea energiei în zona genitală, nervii locali transmit stimuli în sus, pe coloana vertebrală până în vârful capului, de unde realizaţi comanda mentală. Orgasmul are loc de fapt, în mintea voastră!!! Trebuie doar să vă antrenaţi mintea pentru a trăi un orgasm mai intens, mai înalt din punct de vedere spiritual, cu ajutorul energiei sexuale, bineînteles.
Femeia cu care faceţi dragoste trebuie să ştie intenţia voastră de a controla energia sexuală, deoarece vă poate ajuta sau din contră, vă poate îngreuna procesul de control. Ea trebuie să ştie că atunci când ejacularea este iminentă, vă veţi retrage pentru a controla şi ea nu trebuie să vă tragă înapoi cât mai profund în vagin sau să vă blocheze retragerea. Învăţaţi-o să se oprească atunci când aveţi nevoie de o mică pauză pentru a vă regăsi calmul. În această situaţie trebuie să formaţi o echipă care are un scop comun, acela de a îmbunătăţi viaţa sexuală şi de cuplu, de a controla şi a beneficia de energia sexuală şi de a urmări o evoluţie pe toate planurile.

A doua etapă în realizarea metodei blocajului intern
Executaţi rapid 9 contracţii foarte puternice ale muşchilor de la baza trunchiului, a maxilarului şi a pumnilor la fiecare retenţie respiratorie pe plin (după ce inspiraţi profund, reţineţi aerul cât de mult posibil). Aceste contracţii sunt foarte puternice şi absorb atât de multă energie încât rămâne prea puţină la nivelul genital pentru ca ejacularea să mai fie posibilă. Încercaţi până la 6 seturi de câte 9 contracţii, până când impulsul ejaculării dispare.
Prin această metodă, energia sexuală excitată tinde să părăsească nervii şi să-şi găsească adapost în muşchii contractaţi. Respiraţiile trebuie făcute într-o succesiune rapidă, astfel încât impulsul nervos să fie întrerupt cât mai des. Repetarea celor 9 contracţii de câte 6 ori ar trebui să reducă impulsul ejaculator, dar dacă simţiţi că după mai puţin de 6 deja controlaţi, atunci nu este necesar să continuaţi până la 6 seturi.

Glandele genitale se dilată în momentele dinaintea expulzării spermei. Contracţiile acestei metode extrag energia din ele şi micşorează tensiunea sexuală electrică. Scurtarea intervalului de timp dintre contracţii măreşte puterea muşchilor de a bloca fluidul seminal. Dacă trece prea mult timp între contracţii, muşchii vor efectua o contracţie ineficientă. Inspiraţia nu trebuie să fie nici prea rapidă, pentru a permite energiei să alunece înapoi la nivelul genital. Retenţia respiraţiei în timpul celor 9 contracţii slăbeşte impulsul de a ejacula.

Scopul acestor contracţii este de a schimba direcţia spermei. Din punct de vedere fizic, această înseamnă că trebuie să acceleraţi curgerea energiei sexuale în sus pe coloană. Acest proces de urcare a energiei are loc doar în momentul efectuării contracţiei musculare şi nu în timp ce relaxaţi contracţia. De aceea sunt necesare multe contracţii succesive pentru a conduce energia cât mai profund în corpul vostru şi a avea rezultatele dorite din toate punctele de vedere.

Comments are closed.