Uleiurile esențiale pure în cadrul masajului erotic TAO

Uleiurile esențiale pure în cadrul masajului erotic TAO
Câți dintre noi nu am trăi experiența ca întorcându-ne acasă după o zi de muncă, să ne oprim în fața unor trandafiri în floare și, în timp ce ne bucuram de parfumul lor delicat și proaspăt, să simțim cum inima ni s-a umplut de bucurie?
Cum ar fi dacă am putea adăuga aceste parfumuri și altor experiențe din viața noastră, îmbogățindu-le și înfrumusețându-le? Cum ar fi dacă experiențele noastre cele mai intime și mai profunde ar purta și ele amprenta parfumată a uleiurilor noastre esențiale preferate?
Nimic mai simplu, întrucât uleiurile esențiale chiar pot fi luate la purtător și duse cu noi oriunde în lume. Nimic mai simplu, întrucât în zilele noastre orice salon profesionist de masaj dispune de o gamă largă de uleiuri esențiale pure și de amestecuri de arome.
Folosirea uleiurilor esențiale ca parte integrantă a tehnicilor de masaj, inclusiv a masajului erotic este foarte veche. Toate marile civilizații au acordat o importanță deosebită beneficiilor terapeutice ale uleiurilor aromatice.
Aromaterapeuții profesioniști consideră că masajul erotic este una dintre cele mai eficiente căi de a beneficia de capacitățile curative ale uleiurilor esențiale. Și aceasta pentru că proprietățile vindecătoare ale uleiurilor, combinate cu calitatea hrănitoare a atingerilor intime dau naștere unei forme foarte puternice de tratament.
Folosirea uleiurilor esențiale în masajul erotic aduce un plus de savoare atingerilor, putând să le facă delicioase (atunci când folosim uleiuri esențiale de vanilie sau flori de portocal), senzuale (atunci când adăugăm uleiului de bază esențe de paciuli sau cocos), romantice (atunci când folosim esențe de iasomie sau bujor), spiritualizante (dacă adăugăm uleiului de masaj câteva picături de ulei esențial de santal sau de tămâie) etc.
Masajul erotic poate fi energizant sau relaxant, poate să ne calmez sistemul nervos sau să ne dinamizeze sistemul circulator, poate să ne îmbunătățească mult capacitățile fizice sau mentale. În funcție de uleiurile esențiale care se adaugă la uleiul de bază, aceste calități pot fi foarte mult amplificate și nuanțate.
Spre exemplu, un amestec cu un foarte puternic efect afrodisiac, profund stimulant și în același timp armonizator este cel de uleiuri esențiale de bergamotă, nucșoară, ylang-ylang și neroli. Veți observa rapid efectul reîmprospătător și pozitiv asupra psihicului.
Un alt amestec afrodisiac, dar care este mult mai subtil și mai rafinat, și care trezește treptat și blând simțurile este cel alcătuit din uleiuri esențiale de santal, trandafir, și chiparos. Veți resimți efectele masajului erotic cu acest amestec chiar și câteva zile după aceea, întrucât aceste uleiuri lasă o impresie profundă asupra psihicului.
Iar dacă după o zi foarte solicitantă veți dori să vă regăsiți limpezimea minții și să vă destindeți, un amestec de uleiuri esențiale de cedru, roiniță, lavandă și tămâie va fi de un real folos, iar activitatea voastră cerebrală va putea fi din nou la cote maxime.
În cadrul masajului erotic, contactul direct al simțurilor dă naștere treptat unei legături conștiente între cel care oferă și cel care primește masajul. Cei doi pot avea un contact vizual direct, pot inhala aceleași parfumuri, pot să își asculte sunetul respirației unul altuia, iar suprafața de contact a trupurilor lor este mult mai mare. Astfel, legătura care se creează în timpul unui masaj senzual ne ajută să avem încredere în celălalt și să ne deschidem, să ne cunoaștem și să ne acceptăm astfel propriile emoții, propriile trăiri.
Știind toate acestea, tot ce vă mai rămâne de făcut este să vă studiați cu atenția agenda, să vă faceți o programare la un centru profesionist de masaj erotic, unde să vă puteți alege cu grijă uleiurile esențiale și să beneficiați de toate avantajele unei experiențe excepționale.
Și, de ce nu, la salonul nostru?

Comments are closed.