Controlul energiei sexuale – A treia tehnică: Controlul mental al energiei sexuale

 

Tradiţia taoistă ne spune că omul a avut dintotdeauna capacitatea de a-şi controla energia  sexuală, emoţiile şi ejacularea într-un mod spontan. Dar, în timp, această înzestrare s-a pierdut datorită scăderii nivelului spiritual şi energetic al fiinţei umane, precum şi creşterea dorinţei de a avea cât mai multă putere materială. În zilele noastre găsim omul suprasolicitat sexual, obsedat de tot ce îi oferă plăcere pe termen scurt, alcoolic şi preocupat excesiv de planul financiar. Stresul, lipsa timpului, alimentaţia şi planul social face ca omul să fie orientat mai mult către exterior şi cât mai puţin către interior. Dacă s-ar opri o clipă să privească în fiinţa sa, ar descoperi toate comorile de care are nevoie pentru a avea fericire, împlinire şi evoluţie.

Capacitatea de a controla energia poate fi dobândită prin antrenarea minţii astfel încât să oprească automat revărsarea în exterior a fluidului spermatic. Cheia este practicare perseverentă a tehnicilor continenţei sexuale, până când se ajunge la automatism. Apoi, esenţa sexuală va ascensiona continuu, spontan, până în centrul energetic din creştetul capului, revitalizând întreaga fiinţă. În procesul de control mental automat, glanda pineală este cea mai importantă deoarece conectează organele sexuale cu creierul uman.

Cea mai importantă realizare a tehnicilor de continenţă sexuală este că, dupa 6 până la 21 de luni, veţi fi capabil să controlaţi energia la o simplă comandă mentală, oriunde şi oricând.

Aşadar, concentraţi-vă la nivelul glandei pineale, menţinând ferm atenţia în timpul actului sexual asupra procesului de ridicare pe traseul localizat la baza coloanei vertebrale, în sus pe coloană până la nivelul capului. Dacă nu sunteţi suficient de pregătit fizic şi energetic, veţi simţi o uşoară ameţeală sau înţepături fine. În acest caz, este recomandat să consumaţi puţin ceai cu miere. Fiţi atenţi în zona unde apar astfel de senzaţii, acolo sunt nişte blocaje energetice ce nu permit energiei să ascensioneze. Pentru a îndepărta aceste blocaje, masaţi uşor acea porţiune, inspiraţi, concentraţi-vă în centrul frunţii apoi reveniţi respirând uşor. Acest proces trebuie realizat într-un mod liniştit, păstrându-vă calmul. Executaţi de cel puţin 9 ori acest procedeu şi senzaţia de ameţeală sau înţepătură va dispărea. Orice altă reacţie adversă nu trebuie să vă descurajeze deoarece este firească acomodarea gradată a corpului fizic cu o cantitate atât de mare de energie. Reluaţi actul sexual şi realizarea gradată a acestei tehnici de control mental. Dacă simţiţi că reacţiile persistă, vă opriţi şi vă odihniţi întinşi la sol, realizând eventual o relaxare a întregului trup, pe grupe musculare, de la vârful picioarelor către cap.

Ceea ce se petrece cu corpul dumneavoastră este normal şi de aceea se recomandă o perioadă preliminară de exerciţii de identificare a energiei sexuale, de direcţionare a acesteia pe coloană. În acest sens, exerciţiile Kegel şi tehnici uşoare de Yoga vă vor fi de un real folos. Mintea comandă muşchilor să se contracte şi să împingă fluidul înapoi, necesitând o forţă musculară mare. Febra musculară sau uşoară durere la nivelul penisului se numără printre reacţiile de început ale acestei tehnici. Adeseori, atunci când se acumulează o cantitate foarte mare de energie, corpul devine fierbinte.

De multe ori se recomandă o purificare intensă a corpului fizic, o alimentaţie corespunzătoare pe durata perioadei de antrenament. De exemplu, un regim alimentar yang, vegetarian, vegan sau raw vegan vă va ajuta mult mai mult să realizaţi cu succes aceste tehnici, deoarece mintea şi trupul sunt purificate în profunzime.

În timp, veţi ajunge la stadiul în care veţi controla impulsul sexual la voinţă. Chiar şi noaptea, când sunteţi în erecţie, puteţi ascensiona fluxul energetic, diminuând astfel erecţia şi oprind poluţia. Mintea şi energia sunt strâns conectate între ele. În ultimele stadii ale controlului mental al energiei sexuale, nu mai este necesar să încordaţi maxilarul, muşchii fesieri şi anali. Contractaţi doar partea anterioară a diafragmei urogenitale şi perineul. Faceţi asta până când controlaţi pe deplin erecţia şi tendinţa de a ejacula, folosindu-vă de o simplă comandă mentală. Pentru a putea înţelege profunzimea acestor noţiuni străvechi este necesară practica. Eliminaţi rigiditatea şi ideile dogmatice care vă blochează accesul la un nou mod de a trăi şi înţelege viaţa. Fiţi deschişi şi aveţi curajul să aplicaţi până la obţinerea rezultatelor semnificative, timpul necesar depinde doar de voi.

 

Comments are closed.