Tantra masaj pentru femei, realizat de femei

beauty-erotic-ones

Tantra masajul este o experiență extatică

Un Tantra masaj este o odă a delicateții, a contactului, a experienței extatice a trupului, care în cele din urmă își găsește caracterul sacru. Masajul are loc într-un mediu ce duce la relaxare și la călătoria interioară. Lumina blândă, caldă, mirosul lumânărilor parfumate marchează natura spirituală, deși foarte fizică, a acestui masaj.

Pentru o femeie să meargă și să primească un masaj pentru plăcerea ei sexuală sau vindecarea sexuală, de la un terapeut Tantra pe care nu-l cunoaște, este un concept destul de nou.

Corpul unei femei este un templu sacru

În timpul unui Tantra masaj, atingerea blândă a unei femei, maseuza ta, ajută la stabilirea unei conexiuni mai profunde între maseuză și tine și ajută la reconectarea cu ceea ce femeile știu în interiorul lor, corpul lor este un templu sacru.

Tantra masajul folosește energia sexuală, Erosul divin, fără contact sexual, pentru a-ți face corpul și sufletul să vibreze într-un dans subtil. Energia sexuală devine o energie pozitivă care afectează toate domeniile vieții. Cu cât mai ușor curge în interiorul tău, cu atât mai mult te vei simți mai femeie, mai împlinită, mai vie.

Tantra masajul folosește energia senzuală, fără a ajunge la relații sexuale, pentru a-ți ridica nivelul de experiență, pentru a-ți oferi acces la stări de fericire intensă și mai ales pentru a te conecta la ființa ta profundă. Este o experiență în care spiritul se căsătorește cu carnalul, în care corpul devine un templu sacru, o ușă pentru te depăși.

O atingere feminină

În timpul unei sesiuni de Tantra masaj, atingerea iubitoare și conștientă a maseuzei te va ajuta să te conectezi cu părți și aspecte, care, de obicei, nu primesc prea multă atenție. Vei intra în legătură cu potențialul tău feminin, natura ta feminină, senzualitatea, plăcerea și capacitatea ta de a fi extatică.

În Tantra, femeia este văzută ca cea care conduce, prin intimitate și senzualitate, deoarece, prin natura ei, femeia posedă o abilitate deosebită de a uni sexualitatea, dragostea și spiritualitatea. În societatea noastră, pentru o femeie, poate fi dificil de a se preda dorinței sexuale, plăcerii, iubirii și intimității. Aceste limitări și blocaje pot fi dizolvate prin atingerea iubitoare și conștientă a Tantra masajului.

Să ai parte de o ședință de Tantra masaj realizată de o femeie este o experiență minunată. O femeie este capabilă să asculte și să înțeleagă nevoile tale, este mai empatică și se adaptează cu ușurință la nevoile tale. Atingerea delicată a unei femei care îți mângâie corpul te va îndruma în a realiza ființa care ești atunci când te simți complet liberă și iubită.

Maseuza ta va începe masajul tachinându-ți simțurile, folosind mișcări foarte ușoare, lungi și blânde, stimulând receptorii pielii și trezind energia sexuală.

Tantra masajul poate fi o experiență profund transformatoare și vindecătoare. Atingerea experimentată a unei maseuze va folosi energia sexuală pentru a-ți echilibra chakrele, concentrându-se asupra armonizării și echilibrării energiilor naturale ale corpului. Atingerea unei femei în Tantra masaj te poate ajuta să înțelegi și să experimentezi femeia senzuală, erotică, întreagă, frumoasă, atractivă și uimitoare pe care o simți cu adevărat.

Tantra masajul oferă o modalitate de a răspunde nevoilor totale ale corpului feminin, are propriul ritm și scop, acela de a trezi Erosul divin în tine.

Comments are closed.