Tantra masaj, între spiritualitate și energie sexuală

 

Tantra este un curent spiritual, provenind din India, unde a apărut cu mai bine de trei milenii în urmă. Tantra ne învață cum să descoperim extazul spiritual prin intermediul sexualității. În mod obișnuit, ni se pare firesc să separăm corpul – și prin urmare sexualitatea – de spirit. În tantrism însă, totul este reunit.

Practica aduce fericire și bucurie

Tantra masajul este o practică care aduce fericire și bucurie celor care îndrăznesc să pornească în această aventură. Tantra masajul eliberează energia vitală și dorința care stă latentă, adormită, în noi. Întregul corp este stimulat și nu doar părțile erogene. Scopul mișcărilor realizate în cadrul sesiunii de Tantra masaj este de a trezi dorința erotică cât mai lent posibil, de a trezi energia sexuală. Masajul Tantra ne învață să trezim energia adormită, Kundalini, înfășurată la baza coloanei vertebrale în chakra(centru de energie) muladhara, chakra rădăcină care se află în legătură cu puterea elementului pământ și să o aducem în canalul interior al corpului, ce conectează perineul la fontanelă, prin diferitele centre de energie sau chakre. Masajul Tantra ne învață să primim și să vibrăm la unison cu energiile cosmice. Masajul Tantra ne armonizează realizând legătura dintre partea superioară și cea de jos, inferioară, între materie și spirit.

Cheia fericirii este echilibrul dintre trup, suflet și spirit

Prin masajul Tantra vei deveni conștient de limitele și potențialul tău. Având corpul fizic complet relaxat este mai ușor să devii conștient, senin, împlinit, armonios.

În timpul unei sesiuni de masaj Tantra, terapeuți profesioniști te vor ghida pe parcursul întregii experiențe. Atingerile lor delicate, blânde și moi vor fi resimțite peste tot în corpul tău, nu doar în zonele erogene, pentru a-ți trezi dorința și energia sexuală. Energia sexuală este condusă prin tot corpul tău. Tantra masajul este un întreg proces de eliberare a corpului, a emoțiilor, sentimentelor, sufletului și spiritului. Masajul Tantra te aduce în contact cu sinele, cu templul sacru al corpului și dimensiunea sa magică.

Utilizarea conștientă a sexualității

Atunci când valurile de energie sexuală încep să crească în corp, acest lucru declanșează spontan în toate grupele de mușchi ale corpului un dans al creației. Mușchii se mișcă ușor, fără efort; exprimă pe deplin jubilarea, satisfacția, energia care trece prin ei. La un moment dat, energia ajunge la chakra(centrul energetic al) inimii. Fericirea pe care o persoană o resimte atunci când Kundalini îi umple inima este greu de descris. Este puterea deplină și delicioasă a iubirii care se ridică în tine să te umple fără sfârșit. Orgasmul nu mai este limitat la zona genitală, ci este interconectat cu inima și cu capul, cu mentalul. Când apare în minte, acest lucru se numește extaz.

Filosofiile orientale consideră sexualitatea ca un element fundamental al dezvoltării fizice, psihologice, emoționale și spirituale. În acest context, sexualitatea este considerată sacră, participând la o adevărată transformare interioară capabilă să conducă la iluminare.

Tantra masajul este profund relaxant, elimină blocajele și trezește în ființă o stare de bunăstare, trezește energia sexuală și o transformă în spiritualitate.

Comments are closed.