Sfaturi privind un excelent masaj tantric

Sfaturi despre cum sa ai un excelent masaj tantric

Masajul tantric este o simfonie a simțurilor, trezită treptat și foarte plăcut, cu ajutorul unor modalități specifice, îmbinând efectele terapeutice. Prin atingeri, masajul se regăsește în calea regală de a adera la trupul și sufletul omului.

Elemente de atingere in timpul masajului

Atingerea are astfel un rol privilegiat în masajul tantric. Este sursa senzațiilor și percepțiilor plăcute și efectele benefice.

masajul-tantric-salon-victoriei

Touch este modulat prin tehnici adecvate pentru scopul stabilit deja
Touch este modulat în conformitate cu tehnicile aplicate în masajul tantric. Este suportul pe care se bazează toate modalitățile și manevrele de realizare a masajului tantric.

Cum sa incepi masajul tantric

La începutul masajului tantric, contactul dintre masseu și cel care îl primește este o mângâiere prelungită pe tot corpul. Astfel, omul devine conștient de toate părțile sale fizice. Tot corpul său primește această mângâiere suavă, fiind astfel pregătit să se deschidă și să se relaxeze pentru atingerile magice.

salon-masaj-tantric-perete

Sfaturi privind comportamentul și aspectul maseuzei

Pe măsură ce masajul tantric preia masajul cu alte părți ale corpului, nu numai prin mâinile massetei, acum, la început, este foarte de dorit o mângâiere lungă cu părul massetei. Această modalitate de a ajunge din nou peste tot corpul omului este foarte plăcută pentru bărbați. Este simțit ca o atingere senzuală, neadaptată din cauza zonei folosite.

Așa cum am menționat anterior, ideile de masaj tantric pot fi învățate atât de pe site-ul nostru, cât și de la salonul nostru!

 

Comments are closed.