Senzualitatea în masajul tantric

Senzualitatea în masajul tantric

La fel ca și în mesajul erotic, masajul tantric pune accent pe energiile erotice ale ființei umane. Aceste energii au un rol important în masajul tantric și preocuparea pentru ele este una din specificitățile masajului tantric și ale masajului erotic.

Starea de senzualitate este experimentată de ambii participanți

Persoana care oferă masajul tantric își exprimă și ea energia erotică, dar nu direct, ci prin senzualitatea pe care o manifestă. Senzualitatea joacă un rol important în masajul tantric. Este ceva împărtășit atât de persoana care oferă masajul, cât și de cea care îl primește. Persoana care primește masajul își simte energia erotică trezindu-se din ce în ce mai mult, dar într-o manieră controlată.

 

Este un specific al masajului tantric de a lucra cu energiile controlate ale persoanei masate. Datorită relaxării și a atingerilor ușoare, se simte creșterea nivelului energiei sexuale și a senzualitățății. Potențialul erotic este manifestat parțial prin masajul tantric și prin puterea de control a acestor energii trezite atunci.

Desigur că aceasta se face cu ajutorul maseuzei și pentru aceasta este bine ca ea să fie foarte experimentată.

Energii erotice la masajul  tantric senzual

A lucra cu energiile erotice ale unei alte ființe nu este ceva ușor, căci aceste energii pot fi foarte mari. Dar a le controla este ceva care se realizează pas cu pas, prin adaptarea abordării și a tehnicilor pentru fiecare persoană. Iar adaptarea abordării și a tehnicilor după necesitățile fiecărui beneficiar al masajului este ceva necesar în orice masaj tantric adevărat.

 

Dimensiunea senzuală în masjaul tantric este una din cheile plăcerii oferite atunci

 

Comments are closed.