Șapte sugesti inspirate pentru o experiență cât mai împlinitoare în timpul masajului erotic

Șapte sugesti inspirate pentru o experiență cât mai împlinitoare în timpul masajului erotic
Nu este ușor să ieșim din zona în care ne simțim bine, confortabil. Căci necunoscutul ne poate împinge spre propriile limite, ne poate face să ne simțim ca niște începători. Ne poate face să nu fim în largul nostru. Să dăm impresia că suntem proști sau neîndemânatici, în fața unor situații noi și neprevăzute.
Cu toate acestea, nu putem fugi la nesfârșit. Întrucât necunoscutul apare în mod constant în viețile noastre. Indiferent cât de mult căutăm să ne refugiem în rutina zilnică, el este inevitabil. Chiar dacă încercăm să nu facem lucruri noi, să nu întâlnim oameni noi, necunoscutul apare mereu, atunci când ne așteptăm mai puțin. Și aceasta pentru că principala caracteristică a vieții este continua ei schimbare și devenire.
La prima experiență, un masaj erotic poate fi ceva provocator. Cu toate acestea, el are și părțile bune: ne poate indica propriile limite, ne poate ajuta să ne depășim propriile tipare mentale, și este întotdeauna o invitație la a ne explora cât mai profund propriile ființe.
Pentru a vă ajuta să faceți acest pas revoluționar și a avea o experiență cât mai împlinitoare în timpul masajului erotic, vă vom prezenta în cele ce urmează șapte sugestii inspirate:
Păstrați-vă o atitudine pozitivă. Nu etichetați ca fiind negative lucrurile despre care nu știți încă nimic. Atunci când analizați o situație sau o întâmplare, este bine să vă folosiți propria judecată și propriul bun simț. Căutați să aveți propria opinie, dacă este posibil, bazată pe propria experiență. De asemenea, nu lăsați bârfele, preconcepțiile și tabuurile societății să vă influențeze. Înainte să vă decideți dacă ceva va place sau nu, căutați să aveți o minte deschisă și o experiență directă. Veți fi surprinși să vedeți de câte ori lucrurile se dovedesc a fi bune, chiar dacă vi s-a spus altceva.
Fiți curioși! Dacă o să vă faceți un obicei din a întreba „De ce?”, mintea și spiritul se vor obișnui să fie deschise către nou. Căutați să învățați din toate situațiile noi. O atitudine plină de curiozitate și deschisă către a învăța vă va ajuta să vă adaptați mult mai ușor. Dacă mintea vă sperie mereu că ceva s-ar putea să meargă rău, contraatacați și spuneți: „Și dacă totul va fi perfect?” Învățați-vă mintea să creeze și să vizualizeze că obțineți cel mai bun rezultat, chiar și în urma unui simplu masaj.
curiozitate ulei masaj
Puneți întrebări! Veți fi surprinși cât de dornici sunt oamenii să împărtășească din propria înțelepciune sau experiență. Ori de câte ori nu înțelegeți ceva sau vreți să înțelegeți mai bine, pune întrebări. Iar dacă veți pune aceste întrebări cu inocența și curiozitatea unui copil, interlocutorul vostru va fi pe deplin convins. Toate răspunsurile dorite vor apărea fără întârziere. Un maseur cu experiență va fi flatat să vă explice ceea ce ea sau el face, astfel încât masajul vostru să fie încununat și de satisfacția voastră mentală. Deoarece creierul are nevoie de stimulare la fel de mult ca orice altă parte a trupului.
Explorați-vă profunzimile! Uneori în timpul unui masaj, este posibil să intrați spontan într-o stare de instrospecție. Nu vă opriți! Iar dacă, la un moment dat, simțiți că atingeți anumite limite, pur și simplu abandonați-vă în acea stare, astfel încât să puteți pătrunde și mai profund. Explorați-vă propria lume interioară. Propria minte, propria inimă, propriul suflet. Meditați asupra fiecăreia dintre ele. O puteți face în timpul ședinței de masaj, puteți de asemenea să vă continuați introspecțiile și acasă. Toate acestea vă vor ajuta să vă relaxați și să centrați. Astfel, veți fi mult mai aproape de propria ființă, de ceea ce sunteți voi cu adevărat.
Păstrați-vă simțul umorului! Umorul este o armă redutabilă. Ori de câte ori lucrurile nu decurg așa cum v-ați dorit, căutați să găsiți forța necesară pentru a râde. Învățați ceea ce aveți nevoie din acea situație, dar nu lăsați o experiență mai puțin plăcută să vă afecteze prea mult. Râsul ne ajută să avem o atitudine pozitivă și o stare de spirit bună. Prin urmare, merită să încercăm!
Fiți plini de jucăușenie! Dacă dacă luăm lucrurile prea în serios, toată greutățile vieții vor apăsa pe umerii noștri. Dar dacă ne păstrăm o atitudine plină de jucăușenie, aidoma copiilor, viața noastră devine o aventură. Iar în fața ochilor ni se deschide o lume plină de posibilități. Și atunci putem să ne explorăm atât pe noi înșine și cât ceea ce ne înconjoară, și în același timp să ne distrăm de minune!
curiozitate masaj erotic
Spiritualizați-vă propria experiență! Lăsați experiențele pământești să devină aripile de care aveți nevoie pentru a zbura în tărâmurile spiritului. Folosiți-le ca pe niște instrumente puternice care să vă ajute să vă înălțați din ce în ce mai mult. Oferiți-vă vouă înșivă darul sacralității. Pentru că așa cum privim lucrurile, exact în acel mod ne vor apărea. Prin urmare, dacă vom gândi că ceva, cum ar fi spre exemplu un masaj erotic, ne va îmbogății propria viață spirituală, universul va găsi căile sale prin care să răspundă la cererea noastră.
Știind toate acestea, atunci când veți avea din nou o experiență provocatoare, urmări să fiți deschiși la tot ceea ceva urma. Încetați să vă mai faceți griji și bucurați-vă, în schimb, de aventura vieții.

Comments are closed.