Respira mai bine pentru amor mai bun. Fii amantul la care viseaza ea dintotdeauna

Respiră mai bine pentru amor mai bun. Fii amantul la care visează ea dintotdeauna

Bineînţeles, toţi bărbaţii doresc să fie amanţi legendari şi înnebunitor de satisfăcători şi, bineînţeles, mulţi nu sunt. De ce? Pentru că majoritatea nu ştiu cât de simplu este.

Acesta nu este un articol cu trucuri rapide de genul “sex mai bun în numai 3 zile”. Totul se bazează pe un simplu fapt ştiinţific (biologic şi psihologic).

Și da, există un mod “corect” şi unul “gresit” de a respira, chiar dacă respiraţia este un reflex înnăscut. Sportivii, de exemplu, înţeleg diferenţa, chiar dacă nici ei nu au ştiu cum să se folosească de asta în experienţele lor erotice.

Respira mai bine pentru amor mai bun!

Ideea este: prin controlul respiraţiei puteţi avea control şi asupra funcţiilor sexuale, adică puteţi evita ejacularea pentru a prelungi plăcerea ei şi a voastră. Gata cu sexul de 3-5 minute. N-o să mai auziţi “Asta-i tot?” sau “Deja?” când terminaţi. N-o să vă mai întrebaţi dacă a fost bine şi pentru ea, o să ştiţi sigur că a fost fooooarte bine. Cum? Cu puţin exerciţiu o să ajungeţi să vă ţină jumătate de oră, o oră sau chiar mai mult, oferindu-i tot timpul necesar pentru orgasmele multiple pentru care femeile sunt faimoase.

Știm că este greu de crezut, dar iată cum funcţionează. Reflexul de ejaculare este declanşat atunci când întreaga fiinţă vă e încordată şi simţiţi că vreţi şi aveţi nevoie să explodaţi. Aşa că păstrarea corpului relaxat este o cheie pentru a controla şi evita ejacularea.

Aveţi răbdare, explicaţiile sunt mai detaliate. În psihologie acesta este deja un fapt dovedit şi binecunoscut: nu numai emoţiile, stările şi sentimentele ne influenţează corpul, ci şi corpul poate determina stările şi emoţiile pe care le trăim. La fel cum emoţiile au efecte fiziologice (pulsul, ritmul şi profunzimea respiraţiei, transpiraţia), micro expresii şi posturi corporale specifice (de exemplu, când suntem trişti aducem umerii în faţă, cocoşăm spatele şi stăm cu capul plecat), la fel respirând într-un anumit fel sau abordând conştient o anumită postură corporală ne vom schimba starea. Zâmbind, vom fi mai fericiţi. Stând cu spatele drept, vom fi mai încrezători, mai optimişti şi mai demni. Iar respiraţia amplă şi profundă ne va relaxa.

amor respiratie masaj erotic

Ce legătură are asta cu sexul? Fiind relaxaţi, avem control mai bun asupra corpului şi ne inducem o stare de expansiune care, după cum veţi vedea, permite plăcerii să vă inunde întreaga fiinţă. Există mai multe beneficii ale respiraţiei controlate în timpul actului sexual. Unul este acela că, precum în sport, respiraţia amplă şi ritmică ne permite să susţinem efortul fizic necesar pentru a ne mişca rapid şi în forţă perioade lungi de timp, astfel încât să ne manifestăm din plin pasiunea. Altul este acela că ne permite să fim lucizi într-un fel în care să observăm şi conştientizam ce se petrece în corpul (şi în sufletul) nostru, având priză şi pe felul în care se amplifică plăcerea şi crescând nivelul de empatie. Astfel, va fi mai uşor să ştiţi ce şi cum îşi doreşte ea şi când e cazul să adăugaţi un strop de tandreţe la pasiune.

De asemenea, relaxarea este corelată cu expansiunea, la fel cum este tensiunea cu contracţia. Aceasta este o cheie erotică esenţială, pentru că relaxarea vă va face în mod automat…multe: vă va face să vă simţiţi mai liberi; mai fericiţi; mai tandri şi mai iubitori; vă va face martorul plăcerii ei crescânde; vă va face să vă experimentaţi propria plăcere într-un mod nou şi copleşitor.

Când suntem relaxaţi, în loc să contractăm plăcerea în zona genitală şi astfel să o pierdem în câteva secunde prin explozia ejaculării, datorită efectelor de expansionare ale relaxării, plăcerea se va răspândi în tot corpul. Veţi simţi fiori orgasmatici pe şira spinării, în vârfurile degetelor, întregul creier va fi inundat cu plăcere de durată; pentru că în loc să o explodaţi în exterior, o veţi imploda în interior, umplându-vă întreaga fiinţă, savurând-o din plin şi rămânând în continuare virili pentru a împărtăşi orgasmele ei multiple.

Acum, explicaţiile biologice; iată un pic de neurologie. Sistemul nervos simpatic şi cel parasimpatic alcătuiesc sistemul nervos vegetativ. Sistemul simpatic se ocupă de acţiune şi activitate, în timp ce parasimpaticul de conservarea energiei şi este corelat cu relaxarea. Cele două declanşează reflexe diferite, cele care ne interesează acum fiind erecţia şi ejacularea. Poate nu ştiaţi, dar creierul nostru şi întreg sistemul nervos de ocupă separat de ele: erecţia este treaba parasimpaticului, în timp ce sistemul simpatic de ocupă de ejaculare. Și ce dacă?

Prin respiraţia lentă şi profundă ne activăm parasimpaticul, fapt care ne menţine erecţi. Respiraţia rapidă, superficială şi sacadată ne activează sistemul simpatic ceea ce va sfârşi (prea repede) prin ejaculare.

Mai mult, încă un pic de neurologie de care punem pariu că nu ştiaţi. Centrii nervoşi responsabili de orgasm şi de ejaculare sunt diferiţi. Avem unul pentru orgasm şi un altul pentru ejaculare. Cei doi sunt situaţi destul de aproape unul de celălalt, dar funcţionează distinct. Asta înseamnă că…PUTEȚI AVEA ORGASME MULTIPLE. Da, fără să ejaculaţi şi să trebuiască să aşteptaţi să fiţi din nou gata pentru următoarea rundă. Cum e posibil?

Respiraţi profund. Relaxaţi-vă. Faceţi amor şi lăsaţi plăcerea să crească, să tot crească până sunteţi aproape aproape gata. Apoi opriţi-vă. Pur şi simplu nu vă mişcaţi şi vedeţi ce se petrece. Dacă aţi ajuns suficient de aporape, centrul nervos al orgasmului se va activa, dar nu şi cel al ejaculării. Veţi trăi orgasmul fără să ejaculaţi şi apoi veţi fi perfect capabili să continuaţi până sunteţi extrem de aproape de al doilea orgasm, vă opriţi un pic, îl lăsaţi să se declanşeze, savuraţi-l în tot corpul, apoi continuaţi spre următorul şi tot aşa…

 

Comments are closed.