Orgasmul tantric al întregului trup poate fi experimentat prin masajul senzual

Motto: „ Extazul se află deja în tine. Nu este nevoie să îl cauţi înafara ta.” Margot Anand

„ Simte-te în regulă să nu ai orgasm şi apoi observă ceea ce se transformă. Vei fi uimit. Atunci când nu îţi propui să ai neapărat orgasm este şansa extraordinară de a descoperi extazul clipei prezente ” Todd Stone

Acei bărbaţi care gândesc că ştiu deja cum decurg lucrurile în viaţă vor fi cu siguranţă uimiţi de plăcerile tantrice care până acum le-au scăpat. Cei care încă nu au experimentat această formă de masaj, pierd ceva extraordinar.

Tradiţia taoistă ne învaţă despre cum putem rafina energia Ching sau altfel spus impulsul sexual primar în energie de tip Chi supra-numită şi energia vieţii. În timp ce Ching este utilizată în primul rând pentru perpetuarea speciei, Chi poate fi folosită pentru a obţine vitalitate, vigoare, armonie şi fericire atât la nivel trupesc cât şi mental şi spiritual.

asajul tantric favorizează acest tip de rafinare a instinctului sexual primar într-o formă mai elevată de energie care poate vindeca şi hrăni întregul trup. Datorită tehnicilor tantrice realizate de terapeut, relaxarea şi plăcerea se vor difuza în toate zonele trupului celui masat.

Este esenţial ca cel care este masat să fie cât mai relaxat cu putinţă şi să încerce să se abandoneze senzaţiilor extraordinare fără să păstreze vreo prejudecată în legătură cu experimentarea orgasmului.
Din acest punct de vedere, masajul tantric ar putea fi perceput ca o abordare diferită a sexualităţii. Aceasta va favoriza fluxul de energie extatică şi în funcţie de deschiderea celui masat, va fi experimentat orgasmul întregului trup.

Acest tip de plăcere este chiar mai intensă şi durează mult mai mult decât un climax sexual masculin obişnuit de 30 de secunde. Recompensele orgasmului tantric sunt nepreţuite şi se amplifică de la un masaj tantric la următorul. Mai mult de atât, efectele benefice sunt foarte complexe şi constituie o asigurare constantă a valorii imense pe care o reprezintă cunoaşterea tantrică.

49

După un masaj tantric trupul nu se va simţi slăbit, iar mintea îşi va păstra focalizarea şi claritatea. De asemenea, sentimentul de a fi conectat într-un mod afectuos la tot ceea ce există va îmbunătăţi atitudinea noastră în ceea ce priveşte viaţa de zi cu zi. Rafinarea energiei instinctuale sexuale ne va dărui senzaţia surprinzătoare de „ a fi renăscuţi ”, ceva ce mulţi dintre oameni nu au avut şansa de a trăi înainte în legătură cu energia lor sexuală.

În conformitate cu tradiţiile tantrică şi taoistă, adevărata cheie în ceea ce priveşte vindecarea şi experimentarea profundă a plăcerii nesfârşite o reprezintă circulaţia liberă a energiei sexuale de jos în sus şi invers, într-un ciclu regenerator controlat perfect.

În timpul orgasmului tantric plăcerea intensă implodează în interiorul trupului în loc să fie pierdută exploziv în exterior. O energie caldă şi onctuoasă, acompaniată de fiori plăcuţi circulă în întreaga structură fizică. Unii bărbaţi au descris trezirea masculinităţii lor profunde, un proces complex care a adus cu el mai multă conştiinţă de sine. Vindecarea unor traume din trecut, majoritatea având cauză emoţională a fost de asemenea observată de către cei care au trăit acest orgasm foarte deosebit.

Prin intermediul masajului tantric autentic putem descoperi „ senzorii ” orgiastici în multe părţi difericte ale trupului precum şi în creier. Această revelaţie poate fi declanşată atunci când ne focalizăm atenţia asupra momentului prezent prin contracţii conştiente ale muşchilor din regiunea genitală.

Dincolo de aceasta, se spune că orgasmul întregului trup nu este pentru toţi ci doar pentru cei care sunt curioşi şi suficient de pregătiţi pentru a-l trăi. Un aspect foarte important care merită să fie reţinut este că viteza cu care cineva învaţă orgasmul tantric este direct proporţională cu răbdarea sa. Aşa precum un profesor de tantra i-a sfătuit pe elevii săi: „ Realizaţi că orgasmul nu este un aspect de tipul totul sau nimic ..puteţi experimenta şi unele mai mici. Puteţi face paşi de bebeluş.. un mic val..sau un freamăt de energie… acestea sunt punţi de susţinere pentru ce va urma.”

Comments are closed.