Orgasmul normal versus orgasmul multiplu

În zilele noastre, cunoaşterea înseamnă dezvoltarea conștiinței experimentale. Această conștiință nu este disponibilă pentru toate viețuitoarele, decât pentru om. Ce ne face diferiţi de alte creaturi vii este conștiința în curs de dezvoltare, puterea raționamentului, judecata rațională și capacitatea de a experimenta. Dezvoltarea puterii conştiinţei, împreună cu cea a forței vitale, este pasul către noi dimensiuni și direcții. Este un lucru extraordinar! De exemplu, ființa umană poate avea o experiență uluitoare de „multi-orgasm” într-un mod foarte conștient.

Orgasmul (de la grecescul „orgasmos” – „excitare, umflarea”) este descărcarea bruscă de excitare sexuală acumulată în timpul actului sexual, rezultând în contracţii musculare ritmice în zona pelviană. Atât la femei cât şi la bărbaţi, orgasmul este controlat de sistemul nervos involuntar sau autonom. Aceasta este definiția unui orgasm obișnuit. Dar, în tradiția taoistă, orgasmul conștient, cel realizat în timpul actului sexual cu continență sexuală, nu este o descărcare bruscă. Din contră, aceasta este o stare extraordinară de îndeplinire în întregul corp, minte şi spirit. Datorită controlului energiei sexuale, omul poate trăi o senzație de euforie şi expansiune generală. La un nivel mai înalt, el poate experimenta orgasmul multiplu, fiind conștient tot timpul de tot corpul și de energiile sale.

Prima cheie pentru a înțelege modul în care oamenii pot avea mai multe orgasme este înțelegerea că orgasmul și ejacularea sunt evenimente distincte, care se pot învăța şi separa. Cei mai mulți bărbați au ştiut întotdeauna că orgasmul și ejacularea sunt unul şi acelaşi lucru deoarece ele se întâmplă într­­-o succesiune rapidă, orgasmul începând puțin înainte (de ejaculare), apoi scăzând în timpul ejaculării.

44
A doua cheie este abilitatea de a separa orgasmul de ejaculare.
Orice om poate deveni „multi-orgasmic”. Este nevoie doar de o înțelegere de bază a sexualităţii masculine și anumite tehnici tantrice. Majoritatea bărbaţilor se axează pe procesul de a ejacula, mai degrabă decât pe procesul efectiv de a face dragoste. Odată ce un om devine multi-orgasmic el nu va avea doar posibilitatea de a fi împlinit pe sine, dar, de asemenea şi capacitatea de a îndeplini mai eficient şi fiinţa iubită. Majoritatea barbatilor cred în mod eronat că dacă sunt capabili să-şi recâştige erecţia cât mai curând posibil după ejaculare și dacă pot ajunge la un alt punct culminant într-o perioadă arbitrară de timp, înseamnă că au multi-orgasm. Acest lucru este fals, deoarece adevăratul multi-orgasm masculin nu pierde erecţia între orgasme.
Din punct de vedere tehnic, orgasmele multiple apar în succesiune, fără pierderea completă a excitarii sexuale între ele. Femeile sunt binecuvântate cu capacitatea de a avea orgasme multiple. Nu mulți sunt conștienți de faptul că oameni cu o minimă pregătire corespunzătoare, pot face de fapt același lucru. Orgasmele multiple de sex masculin includ numai orgasm nu şi ejaculare. Și aici vorbim despre continența sexuală. În cazul femeilor, orgasmul multiplu înseamnă reluarea stimulării sexuale la scurt timp după un prim punct culminant orgasmic, de obicei, imediat sau în decurs de câteva minute, astfel încât un al doilea punct culminant să poată fi atins.

Orgasmul multiplu sau ejaculare?

Ambele încep în același mod, trecerea de la excitare până la un punct în apropierea ejaculării sau „punctul non retur”. În acest moment un bărbat va experimenta o serie de contracții genitale cu o durată de trei până la cinci secunde. Aceste contracţii sunt „orgasme pelvine” și se simt ca nişte „vibrații” sau ca o eliberarea ușoară a presiunii sexuale. Odată identificate și controlate, aceste senzații vor deveni progresiv mai intense.
Atunci când se apropie de „punctul non retur” scopul nu este de a creşte excitaţia şi a ajunge la ejaculare, ci de a reduce stimularea, doar suficient timp pentru a obține controlul asupra excitării. Controlul eficace poate fi obținut prin contracţia mușchilor sexuali. Pentru a controla muschii sexuali se necesită un minim de antrenament care poate fi esențial pentru sănătatea sexuală și vitalitate.

Etapele preliminare orgasmelor sexuale masculine și feminine sunt izbitor de asemănătoare. Diferența principală dintre cele două este ejacularea masculină. Femeile ce experimentează orgasmul multiplu sunt capabile să aibă succesiv orgasm dacă stimularea este reluată la scurt timp după primul orgasm, deoarece ele nu ejaculează.
Ejacularea crează o perioadă de relaxare la bărbaţi. În acest timp, majoritatea bărbaților sunt în imposibilitatea de a obține o altă erecţie și penisului este de obicei prea sensibil la atingere. Deoarece femeile nu sunt programate biologic de a ejacula, nu au această caracteristică enervantă și sunt capabile să atingă orgasme multiple mult mai ușor decât bărbații.

După ce ați avut prima experiență de multi orgasm, nu veţi vrea să vă întoarceţi la orgasme normale şi plictisitoare. Și acest lucru poate fi dovedit doar cu o voinţă puternică şi cu practică.
Deci, cunoştere, practică și ..fericire!

Comments are closed.