Maseuza ca adevărată zeiță în masajul tantric

atingerile-masajului-erotic

Maseuza ca adevărată zeiță în masajul tantric

Masajul tantric ca expresie filosofiei electrice oferă o mulțime de aspecte specifice
tradiției milenare ce au o profundă cunoaștere a universului. Filosofia tantrică, o tradiție
spirituală, a fost preocupată de conceptele fundamentale ale cunoașterii umane. A și
îmbogățit totodată această filozofie. Aceste concepte și principii sunt valabile și astăzi și sunt la fel de valide în zilele noastre cum au fost și în vremurile de început.
Cu toate că filozofia tantrică nu este o religie, modul rând și curator pen care este
descrisă în realitatea și în care ne ajută s-o percepem face posibilă sesizarea aspectului sacru din ea. Cele mai elevate aspecte și de din filozofia tantrică sunt aduse în conștiința umană și unul din scopuri este experimentarea lor în viața concretă.

 

Concepte si idei ale filozofiei tantrice

Masajul tantric ca și expresie a filozofiei tantrice valorizează aceleași concepte, idei și
principii ale filozofiei din care ea provine. Masajul tantric este o aplicare practică a acestei filozofii milenare, iar beneficiile care poartă parcurs sunt mai evidente și mai concrete în masajul tantric. Chiar dacă efectele nu sunt aici pe termen la fel de lung, totuși ele sunt rapide și puternice.
Cea care oferă accesul la experiențe profunde și stări speciale masajul tantric și chiar
la o cunoaștere specială este maseuza. Pentru a realiza un masaj tantric nu este suficient ca ea să fie o maseuză bună, ci ea trebuie totodată să înțeleagă și să experimenteze în ea însăși principiile tantrice. Ea trebuie să aibă anumite calități care o diferențiază de alte maseuze din alte tipuri de masaj.

Ceva mai mult decât o simplă maseuză

Maseuza trebuie să combine plăcerea cu frumusețea și cu abilitățile și ea trebuie să
fie capabilă să manifeste energii armonioase pe tot timpul masajului. Iar trebuie totodată să poată oferi o mulțime de delicii celui care primește masajul căci această persoană este literal „în mâinile ei”. Atenția specială care este oferită în masajul tantric energiilor cere ca maseuza însăși să fie foarte conștientă de ea însăși. Maseuza trebuie să fie o persoană cu empatie care poate înțelege bine stările și experiențele oaspetelui.

Trebuie totodată să poată armoniza și alchimiza aceste stări. Aceasta se realizează prin raportarea la energiile care determină aceste stări și emoții. Trebuie să jongleze cu energiile care apar în timpul masajului tantric în ființa ei și totodată în ființa oaspetelui. Ea este cea care trebuie să înțeleagă când alchimia energiilor se desfășoară perfect și când este nevoie să se insiste pe anumite aspecte. Ceea ce face ea este o adevărată artă, iar trebuie să fie cu adevărat conștientă și o adevărată inițiatoarea în timpul masajului tantric. Putem s-o numim inițiatoare pentru că ea îl inițiază pe cel care primește masajul în misterele energiilor și chiar în realitatea energiilor profunde din propria sa ființă.

atingerile-masajului-erotic

Zeiță se referă la personificarea energiilor

Ca și în filosofia tantrică cunoașterea energiilor binefăcătoare este foarte importantă
și aceste energii au fost particularizate și chiar personificate. Pentru a merge puțin dincolo de aspectele abstracte, putem spune că energiile au fost personificate și astfel au început să vorbească despre zeițe cărora le-au oferit pe locuri specifice în această filozofie. Dacă considerăm zeițele ca fiind personificarea anumitor energii din univers, atunci putem considera maseuza ca o expresie a energiei feminine care conduce masajul și, ca expresie elevată a acelor energii, ea poate fi numită, exprimându-ne eufemistic, o adevărată zeiță.

 

Bărbatul se abandonează mâinile ei și are încredere în capacitatea de a-l duce cu sine într-o experiență extraordinară și înălțătoare.

Comments are closed.