Masajul taoist – secrete si trucuri

Masajul taoist cuprinde tehnici stravechi de stimulare prin atingere cu scopul de a restabili starea de echilibru. Pentru a intelege mai bine cum ne poate ajuta masajul taoist in intimitate ar trebui sa stim cateva detalii despre acesta.

Masajul taoist erotic sau sexual face parte din traditia orientala si are ca obiectiv readucerea echilibrului la nivelul vietii sentimentale. Este simplu de constat ca o viata sentimentala si sexuala neimplinita devine o sursa pentru nemultumirile si frustarile greu de controlat. De aici si pana la oboseala psihica si fizica, pana la stresul continuu si la esecurile personale este doar un pas. Dorinta sexuala reprimata duce la nemultumire, descatusarea instinctelor intr-o atmosfera libera duce la obtinerea unei placeri rafinate, a unei stari de bine.

tao-lotus

Tocmai de aceea, fiecare persoana are nevoie sa experimenteze acea senzatie de relaxare si daruire suprema. In taoism, explorarea si dezvaluirea sexualitatii nu este o incalcare a normelor morale, ci este un lucru cat se poate de firesc. In definitiv, este vorba de cunoasterea in detaliu a corpului, de comunicarea dincolo de vorbe, prin gesturi si atingeri senzuale care amplifica dorinta. Masajul erotic taoist poate fi vazut ca o traire necenzurata a intimitatii, in care partenerul are libertatea totala de a se exprima prin atingeri, de a vorbi celuilalt despre ceea ce simte prin miscari, de a rezona cu persoana de langa el printr-un contact permanent.

Exista cateva tehnici care, puse in valoare, aduc placerea suprema. Acestea se refera la masajul erotic al zonelor intime si sunt practicate in saloanele speciale. Incercate in momentele de intimitate, secretele masajului sexual tao, pot fi pentru orice cuplu o modalitate de resuscitare garantata a vietii sexuale..

Concret, un secret pentru obtinerea valurilor de placere este masarea zonelor intime cu mainile calde. Frecarea mainilor pentru a obtine o temperatura mai mare decat cea normala si atingerea, apoi, cu miscari senzuale a zonelor puternic erogene asigura obtinerea starii de relaxare, urmata de cea de extaz.

Dincolo de nuditate si sexualitate, masajul taoist este un mod de a te exprima in intimitate, de a comunica in cuplu sau de a descoperi relaxarea. Acesta poate fi privit ca o manifestare fara limite fata de partener.

Sesiunile de masaj taoist repetate au rezultate uimitoare asupra vietii sexuale. Acestea aduc stari de multumire, de relaxare, de extaz si rafineaza comunicarea pana acolo unde cuvintele nu mai sunt necesare. Cei care nu au acordat pana acum atentie acestui mod deosebit de a-si rafina trairile intime, trebuie sa stie ca placerea este mult mai mult decat finalizarea orgasmica a unui act sexual, este starea care te implineste, care te elibereaza de tensiune si iti restabileste echilibrul fizic si psihic.

Pentru ca o astfel de experienta iti deschide mintea si trupul, cei care vor sa traiasca senzatiile de placere ale masajului taoist pot contacta maseori specializati in aceasta arta a masajului sau pot decoperi secretele acestuia din carti care prezinta detaliat, prin fotografii insotite de instructiuni, prin sfaturi si recomandari, precum volumul Tao Masajul Sexual (Stephen Russel, Jurgen Kolb).

Comments are closed.