Masajul tantric – mai bun decât masajul erotic

Masajul tantric – mai bun decât masajul erotic

Diferența dintre cele 2 tipuri de masaj

Diferența dintre masaj tantric și erotic este că prima este mult mai mult decât cele din urmă. Masajul erotic este alcatuit din manevre de relaxare si masaj corporal senzual. De multe ori implică, de asemenea, labă (e) sau … alte tipuri de locuri de muncă, diferența dintre aceasta și prostituția fiind doar încercarea de masaj de relaxare la început.
Noi nu facem acest tip de „masaj erotic” aici la Tao Erotic mssage Bucharest.

Am ales calea tantrică, și iată de ce. În afară de ședere în liniile de drept și de demnitate, masajul tantric are numeroase beneficii. Acesta nu este doar relaxare, nu numai plăcere. Este un mod foarte profund de a explora sexualitatea ta și de a învăța să-l folosească la maxim, așa cum a fost menit.
Cel mai mare dezavantaj al masajului erotic, deoarece este practicat pe scară largă este că aceasta este o pierdere totală a potențialului tău sexual imens și prețios.

Masajul tantric, pe de altă parte, se amplifică și pune-l la o bună utilizare. Punct de vedere tehnic, în primul caz veți obține doar ceea ce ai fi putut să te face acasă – singur sau cu un partener. Cu toate acestea, tantra va antrena corpul si mintea, imbunatatind foarte mult performantele sexuale (sunt o mulțime de oameni care au ajuns sa dureze ore in timpul actului sexual fără pauză) și folosind acest lucru ca abilitarea în alte domenii ale vietii tale.

Tantra- masajul tantric

Este posibil să nu fi știut acest lucru, dar face dragoste poate fi de mare folos în diverse procese de vindecare fizică și psihologică. De asemenea, sunt formatori care fac ateliere de lucru în tantra și de conducere. Cum așa? Tantra este calea spirituală ne învață cum să folosească sexualitatea noastră (sau orice altă experiență intensă) drept combustibil pentru abilitățile și acțiunile noastre. S-ar putea folosi pentru a crește vitalitatea, senzualitate, puterea voinței, sentimente de iubire, pace și compasiune, calitatea de comunicare și de inspirație, focalizarea și / sau de spiritualitate.
Ceea ce oamenii ar trebui să fie conștienți de faptul că este potențialul sexual al organismului nostru este limitat. În cazul în care pentru bărbați, acest potențial este reprezentat de material seminal. Cu cât acestea l deșeuri, cu atât mai aproape de a ajunge la andropauza și impotență.

Cum se poate folosi  acest potențial?

Tot ce trebuie sa faci este orgasm fara sa ejaculeze, și de a folosi energia rezultată conform destinației prevăzute inițial. Pare a fi science-fiction, nu? Ei bine, de fapt, e doar știință. Neurologica, centrele nervoous pentru orgasm si pentru ejaculare sunt distincte. În primul rând orgasmul este declansata, si numai dupa aceea reflexul de ejaculare. Dacă opriți stimularea între aceste două momente, le-ați făcut-o: poti avea orgasm si apoi du-te mai departe cu actul sexual, fara a avea grija de protecție sau de a fi nevoie să se odihnească și să aștepte ca sperma sa fie regenerat.

Ce se întâmplă cu sperma?

O parte din ea este transmutat. Acest lucru înseamnă că spermatozoizii ta se dezintegreze. Procedând astfel, fiecare celulă determină o descărcare de energie uriașă care va permite ființa ta. Deci, în loc de a pierde aceasta, energia ramane in corpul tau.
Cu toate acestea, pentru a putea face acest lucru aveți nevoie de o cantitate de practică.

Este nevoie de o mare de auto-conștientizare și de auto-control. Trebuie să aveți o minte limpede, știi și tu controlezi emotiile, si sa se simta exact ce se întâmplă în corpul tău în fiecare caz. Vei descoperi lucruri despre tine v-ați gândit niciodată. Vei găsi treptat că sexualitatea este mult mai complexă și mai profundă decât ați visat vreodată și că se poate face destul de litterally minuni atunci când sunt utilizate în mod corespunzător.

Instruirea necesară

masaj tantric constituie o practică perfectă pentru acest scop. Cu sesiuni regulate, veți vedea că performanța sexuală – și toată viața ta, ca o chestiune de fapt – va dezvălui o nouă dimensiune a ceea ce esti capabil.
Nu numai ca este masajul tantric este extrem de eficiente, maseuzele noastre profesionale de aici, la Tao (București) vă poate învăța tehnici speciale pe care le puteți practica la domiciliu pe cont propriu, și chiar unele pot practica, indiferent de locul în care vă aflați și ce trebuie să faci.
Nu mai astepta! Cunoaște-ți potențialul. Poți fi o versiune în mod continuu mai buna ata!

Fii fericit! Si fa=i pe cei din jurul tau tot mai fericiti! Nu este mult mai mult pentru tine decât știi încă. Tao masaj erotic in Bucuresti va intampina pe calea ta mandatare fiecare acțiune utilizând propriul potențial. Afla acum cum! Pagina de contact masaj tantric.

Comments are closed.