Masajul tantric magie ca un puzzle

Crearea unei lumi magice prin intermediul masajului tantric

Prin masajul tantric, oaspetele intra într-o lume cu totul noua în comparatie cu cea obisnuita. O lume fascinanta în care simturile se trezesc prin actiunea frumusetii asupra lor. Aceasta noua ambianta plaseaza oaspetii într-o adevarata lume magica.

Detaliile lumii magice

Atmosfera joaca un rol primordial aici. Pentru aceasta, maseuza are grija ca locul sa fie plin de energii benefice si îmbogatit cu energii armonioase si ascendente care duc la o experienta spirituala deosebita.

masaj-magic-tantric

Masajul tantric în maniera feminina

Pentru a îndeplini acest lucru, locatia trebuie sa fie foarte frumoasa, pregatita si, de asemenea, sa aiba senzualitatea feminina. Locul dezvaluie o parte din sufletul femeii. Obiectele obisnuite prezente acolo trebuie sa fie bine alese iar maseuza sa fie in concordanta cu atmosfera, sa fie  frumoasa si feminina.

Lumina trebuie sa fie obscura – astfel încât sa amplificam starea de magie si mister.

In fundal se recomanda  o muzica usoara cu tonuri senzuale care  îl va ajuta pe cel care primeste masajul sa fie introdus într-o lume idilica. El va fi astfel relaxat si bine pregatit pentru o experienta plina de mister, magie si, de ce nu, poezie.

masaj-tantric

Senzualitatea în masajul tantric

Aspectul senzual poate fi atins de maseuza prin atingerile ei. El poate simti prin atingerile ei ca are de-a face cu o zeita, cea mai buna prezenta pentru a gasi într-o lume atât de magica.

Modul de realizare a masajului tantric, cu energiile transmutate si sublimate, este un act magic de alchimie. Prin urmare, o astfel de experienta poate deveni o transformare în viata celui care primeste masajul.

Va asteptam la salonul nostru erotic si senzual pentru a ne ajuta sa rezolvam acest puzzle interesant despre masajul tantric!

Comments are closed.