Patru maini sunt întotdeauna mai bune decat doua, cel puțin în arta masajului. Acest lucru crează o simfonie mai puternică a energiilor. Acest tip de masaj este solicitat in special de cei care adoră să fie răsfățați în adevăratul sens al cuvantului. Masajul amplifică simțul atingerii și este bazat pe mișcări rafinate și senzuale care încantă întregul corp, inclusiv zona intimă.
De asemenea, acest tip de masaj include elemente de relaxare profundă care urmăresc sa inducă o deconectare totală de stresul de zi cu zi. Maseuzele folosesc mainile, părul, sanii, genunchii si aproape întregul corp pentru a realiza și masajul body to body.

SONY DSC

 

Acestă sesiune de masaj folosește principiul mișcărilor sincrone, ceea ce înseamnă ca maseuzele folosesc mișcări identice care acoperă întregul trup în mod simultan. Acest lucru creaza o armonie unica, inedită. De asemenea, creaza o plăcere dublă și un impact mult mai puternic asupra alchimiei celor care participă la acest masaj respectiv cele două maseuze si cel masat.

SONY DSC

Este foarte important sa luați în considerare că elementul esențial pentru reușita acestui masaj la superlativ este să va relaxați și să permiteți maseuzelor să își realizeze masajul în sine și sa vă poată oferi momente de neuitat.
De asemenea, puteți să spuneți maseuzelor ceea ce simțiți în timpul masajului, dacă aveți anumite probleme, de blocaj fizic, emoțional, psihic chiar anumite probleme patologice gen ejaculare precoce.