Masajul pentru femei o oaza de relaxare

Masajul pentru femei este o adevarata oaza de relaxare

Orice femeie ar fi încântată să primească un masaj. Îți relaxează mușchii, energia curge și te face să te simți bine. Dar cum ai putea să faci din asta ceva atât de special, încât pentru iubita ta să fie ceva de neuitat? Ei bine, nu trebuie decât să adaugi ceva senzual. Întrucât s-a dovedit că masajul erotic poate transforma rapid orice femeie obosită și plictisită într-o fată bucuroasă și iubitoare.

Cum sa pregatesti masajul?

Bineînțeles că trebuie să începi prin a crea atmosfera perfectă. Nicio femeie nu ar vrea să primească un masaj erotic într-un loc neadecvat. Dacă îți întipărești în minte cuvintele romantic și senzual, inspirația va veni de la sine.
Aprinde câteva lumânări sau caută să creezi o lumină obscură în încăpere. Pune o muzică relaxantă, senzuală. Camera trebuie să fie curată, aranjată cu gust. Arde niște bețișoare parfumate sau folosește o lampă de aromaterapie.
Chiar dacă bărbații au o atitudine de aici-și-acum, mai ales când vine vorba de domeniul erotic, caută să încetinești ritmul. La urma urmei, nu ai făcut tot acest efort de pregătire doar pentru o chestie de 5 minute, în care înșfaci și fugi.

Primii pasi

Atunci când iubita ta intră în casă, ai grijă să o întâmpini cum se cuvine. Flori sau mici cadouri surpriză ar putea să-i trezească curiozitate și să o incite. Petalele de flori împrăștiate pe podea sau pe cearșaful mătăsos o vor face cu siguranță să se simtă specială și apreciată.
Dacă simți că însă mai este un pic tensionată, o ceașcă de ceai, un pahar de șampanie sau niște dulciuri o vor ajuta să se relaxeze și să se simtă ca acasă.
Începe prin a o dezbrăca încet, fără a-i da sentimentul că este obligată să facă aceasta. Lasă lucrurile să curgă în ritmul care îi place ei. În același timp, mergeți împreună, încetul cu încetul, către patul pe care l-ai pregătit deja pentru masajul erotic.
Ajută-ți iubita să se întindă pe pat. Dacă simte, las-o să-și închidă ochii.
Începe prin a-ți mișca încet mâinile deasupra trupului iubitei. Masează-i cu grijă umerii și brațele. Cu apăsări ușoare, masează-i delicat mușchii spatelui. Realizează mișcări lungi și ferme de-a lungul picioarelor.
Ici și colo, trece-ți degetele prin părul ei, foarte încet și senzual.

Sfaturi masaj erotic pentru iubita ta

Nu te grăbi. Alternează masajul cu mângâierea. Caută să simți cu încântare pielea ei sub palme. Pentru a amplifica senzațiile, poți să folosești un ulei aromat sau o soluție de masaj cu bază de apă.
Fără a fi prea vădit, apleacă-te spre urechea ei și șoptește-i cuvinte de dragoste, lucruri romantice pe care orice femeie s-ar bucura să le audă. Întreab-o dacă se simte bine, dacă atingerea ta este îndeajuns de delicată și așa mai departe. De asemenea, așteaptă și ascultă răspunsul ei, fie că este unul rostit sau unul fără cuvinte.
În acest moment, mâinile tale ar trebuie deja să se miște în jurul zonelor ei erogene. De asemenea, ar trebui să insiști mai mult asupra sânilor, feselor și zonei sexuale. Fiecare mișcare trebuie să fie delicată și precisă. Nu trebuie să existe nicio greșeală.

Ce sa urmaresti la masajul pentru femei?

A fi erotic înseamnă a construi un punct de culme. Caută să-ți folosești toate înzestrările pentru a aduce tensiunea erotică la maxim.
Încetinește în mod deliberat lucrurile. Cu cât vei lungi puțin momentele, cu atât tensiunea sexuală va crește. Iar plăcerea voastră se va amplifica.
În funcție de ceea ce simțiți, modul în care veți continua dincolo de acest punct depinde de voi. Indiferent ce anume veți alege, cu siguranță ai reușit să îi oferi iubitei tale ceva de neuitat…

 Pregateste acum un super masaj tantric pentru iubita ta!

Comments are closed.