Masajul osului pubian la bărbati

Osul pubian este situat deasupra penisului. Această zonă este asociată în tradiția yoga cu centrul energetic numărul doi Swadisthana Chakra, centrul sexualității și al reproducerii. Pentru acest exercițiu, bărbatul trebuie să conștientizeze cele cinci semne energetice. Acestea sunt cele cinci elemente sau cele cinci etape ale schimbării: lemn, foc, pamânt, metal, apă. Ele sunt asociate cu yin și yang, cele cinci organe, intestine și orificii ale căror centru energetic este osul pubian.
Scopul principal al realizării acestui masaj al osului pubian este stabilizarea erecției.
Ca și efecte ale acestui tip de masaj enumerăm:
1. Declanșarea imediată a excitației sexuale;
2. Producția mărită a cantității de spermă prin hormonul sexual testosteron;
3. Reântinerirea și menținerea mai îndelungată a stării de excitație;
4. Erecție mult mai puternică;
5. Evitarea impotenței și a ejaculării precoce;
6. Activarea forței vitale a punctului de acupunctură VC-1 care este localizat în acestă zonă și care alimentează cu energie toți ceilalti centrii nervoși. Acestă energie vitală activată prin acest tip de masaj devine forța de foc a energiei întelepte și care va începe să urce și să penetreze toate canalele energetice, dizolvând în acest mod, toate blocajele fizice sau psihice.

SONY DSC
Realizarea masajul osului pubian se face într-un mod conștient, prezent și focalizat pe scopul acestor mișcări. Se va observa apariția și intensificarea treptată a unei călduri interioare. Acestă realizare focalizată a masajului este singura modalitate prin care energiile sexuale se unesc cu trupul și mintea.
Osul pubian se împarte în doua tipuri, în funcție de localizare: drept și stâng. Imediat sub regiunea unde se întâlnesc acestea, se află localizat un punct important pentru stimularea sexuală. De asemenea, gasim și alte puncte de stimulare în partea dreaptă și respectiv, stângă a regiunii pubiene.
Masarea osului pubian se realizeaza în doua sensuri:
în sens invers acelor de ceasornic adică în sens yang
în sensul acelor de ceasornic adică în sens yin
Atât într-un sens cât și în celălalt, se activează meridianul rinichilor, vasul de concepție, splina, stomacul.
MODALITATEA DE REALIZARE EFECTIVĂ A MASAJULUI :
1. Poziția verticală este de preferat atunci când se realizează automasajul, cu picioarele depărtate la nivelul umerilor și genunchii ușor îndoiți. Atunci când unui bărbat i se realizeaza acest tip de masaj, de preferat de către un specialist, poziția stând pe spate, relaxat este cea mai indicată. Și pentru a îmbina utilul cu plăcutul puteți încerca acest tip de masaj la un salon de masaj erotic unde maseuzele sunt antrenate în această direcție.
2. Frecarea palmelor una de alta, repede și intens până se simte o înfierbântare puternică a acestora.
3. Se prind testicolele cu mâna dreaptă. A nu se strânge prea tare, doar o apăsare ușoară!
4. Se așează palma stângă deasupra regiunii pubiene și se efectuază mișcări circulare cu o apasare fermă. Mai întâi se realizeaza în sens yang, în sensul invers acelor de ceasornic de 81 de ori, încălzind treptat regiunea pubiană. Dupa aceste 81 de mișcări în sens yang se vor scutura palmele puternic pentru a elibera energia reziduală.
5. Se va relua frecarea puternică a palmelor pâna la înfierbântare. De data aceasta, mâna stângă va înconjura acum testicolele iar mâna dreaptă va realiza masajul circular de 81 de ori în sens yin, în sensul acelor de ceasornic.

În încheiere, scuturați-vă palmele cu putere timp de un minut și conștientizați efectele.
Acest masaj este foarte special și vine în întâmpinarea și prevenirea problemelor de natură sexuală. Dar, întotdeauna, un gram de practică valorează cât tone de teorie.

Comments are closed.