Masajul lingam- o experienta wow

Pregătește-te pentru un masaj dintr-o altă lume-masajul lingam

Un instrument spiritual, literalmente la îndemână

În textele tantrice, organul sexual masculin este numit Lingam, un termen tradus aproximativ prin Sceptrul de lumină. Întrucât lumina reprezintă simbolul suprem al spiritualității, un sceptru de lumină va fi o concentrare a acestei forțe ultime. Prin urmare ,lingamul trebuie tratat cu respectul și adorația adecvată.

Tocmai de aceea scopul unui masaj tantric este diferit de cel al unui simplu masaj erotic. Nu este ceva pentru satisfacerea unei simple dorințe erotice. Din contră, el este un instrument folositor pentru a vă ajuta în evoluția voastră spirituală ca ființe umane.
Masajul tantric al lingamului este conceput pentru o mai bună cunoaștere a propriei sexualități, printr-o explorare conștientă. Acest gen de masaj vă va învăța cum să vă controlați energiile trupului. Astfel, veți fi capabili să transformați uriașa energie sexuală ce rezidă în propriul trup, în forme din ce în ce mai subtile și rafinate de energie – și anume energii mentale, emoționale sau spirituale.

Masajul tantric al lingamului si maseuzele

Un maseur tantric experimentat, o amseuza desavarsita, va reuși să vă relaxeze complet trupul, acumulând energia sexuală până în punctul în care ea se va expansiona și va curge liberă. Această energie uriașă eliberată va genera clipe de extaz, vă va purta spre alte nivele ale vieții, ceea ce denumim adesea printr-o altă realitate.

Atingând Sceptrul de lumină

Este adevărat că creierul bărbaților este cablat într-un mod care îi face focalizați asupra propriului lingam, în special în viața lor sexuală. Prin urmare, va trebui să acordăm lingamului atenția cuvenită.
Există diferite tehnici de a atinge și a mângâia lingamul într-un mod tantric. Pe lângă intuiție, un maseur bun va folosi una câte una toate aceste tehnici, la prima voastră întâlnire, pentru a le găsi pe cele mai adecvate. Prin urmare, acordați-vă timpul necesar pentru a explora aceste aspecte și a vă cunoaște mai bine.

Tehnici de masaj lingam

Mulți bărbați pot fi obișnuiți cu tehnica standard de mângâiere a lingamului, acea mișcare sus-jos.

tehnica-masaj-lingamDar masajul tantric vă va ajuta să descoperiți un spectru mult mai larg de noi atingeri și mângâieri. Iar aceasta vă va amplifica senzitivitatea și sensibilitatea.
Așadar, uneori veți putea simți cum propriul lingam se trezește la o nouă viață, ca și cum ar fi renăscut. Veți observa noi diferențe, noi intensități, noi nuanțe ale senzațiilor și experiențelor voastre senzuale.
Uneori veți dori să experimentați o stimulare blândă, în timp ce alteori veți tânji după mângâieri intense și stimulante. Totuși, rămâneți atenți la propriile limite și urmăriți să evitați suprastimularea. Deoarece scopul principal al masajului tantric al lingamului nu este orgasmul exploziv care vine însoțit de ejaculare. Scopul este acela de a vă pune în contact cu părți mai subtile ale propriei ființe, în timp ce vă controlați nevoia de a ejacula. Astfel veți putea să vă păstrați toate energiile în interior, fără a pierde nici măcar o picătură.

Energiile si masajul lingam

De îndată ce energiile vor începe să curgă liber și armonios în tot trupul, este momentul să le direcționați spre în sus. Maseurul o va face prin intermediul unor mișcări prelungi și care merge de la baza coloanei vertebrale către partea ei superioară. Aceste mișcări vă vor proiecta cu ușurință în stări superioare de conștiință.
Prin urmare, tot ce mai trebuie să faceți este să pătrundeți pe nivele din ce în ce mai profunde ale propriei ființe, să vă expansionați conștiința și să vă bucurați.

Comments are closed.