Masaj erotic București

 

Masajul erotic se focalizează pe plăcerea sexuală

În cadrul unei ședinte de masaj erotic, realizat la un salon profesionist din București, maseuze calificate în arta masajului te vor învăța cum să redescoperi bogăția uimitoare a simțurilor și savurarea lor, erotismul și senzualitatea care deschid trupul și mintea și împlinesc sufletul. Aici poți învăța cum să îți cunoști cu adevărat trupul, cum să te bucuri de senzațiile trăite în timp ce ești atins într-un mod delicat și erotic de către o femeie frumoasă și senzuală, cum să controlezi această avalanșă de plăceri. Poți învăța să trăiești în momentul prezent!

Masaj erotic în București

În București găsești saloane de masaj erotic profesionist, unde poți avea parte de un masaj erotic de neuitat. Saloanele profesioniste au maseuze frumoase, specializate în arta masajului erotic și e important de știut că nu reprezintă o acoperire pentru servicii sexuale ieftine sau pentru orice alt tip de act sexual.

Salonul de masaj erotic – un loc magic

Întreaga atmosferă reflectă comfortul și senzualitatea, iluminarea blândă, muzica ce se aude în surdină, decorul senzual. În timpul masajului se folosește un ulei de masaj blând, care acționează precum un lubrifiant natural și nu irită pielea sau zonele intime. La saloanele erotice de masaj din București, terapeuți calificați te vor învăța cum să îți redescoperi corpul. Trăirile senzoriale resimțite în timpul sesiunii de masaj erotic cresc dorința și energia erotică, energia sexuală.

Cum începe o sesiune de masaj erotic?

Toate masajele erotice se efectuează pe trupul gol, dar dacă te simți puțin nervos,  atunci transmite-i maseuzei și vei stabili cu ea nivelul de comfort pe măsură ce sesiunea progresează treptat. Sesiunea începe cu un masaj pe întreg corpul. Maseuza va aplica pe piele uleiul de masaj ușor încălzit și îl va distribui uniform pe corp. Mai întâi vor fi eliminiate tensiunile resimțite in zona gâtului, a spatelui și a umerilor prin mișcări ferme ce vor elibera tot stresul acumulat în interiorul mușchilor.

Urmează atingerile senzuale

Maseuza îți va plimba mîinile experte pe tot corpul tău, de la piept către zonele erogene (puncte sensibile), apropiindu-se tot mai mult de zona sexuală cu fiecare mișcare. Sensibilitatea delicată și blândă a atingerii va trimite senzații de plăcere orgasmică în coloana vertebrală. Masajul erotic realizat pe organele genitale nu este egal cu masturbarea. Atingerile  maseuzei îți vor erotiza simțurile și te vor scufunda în senzualitatea momentului.

Mișcările efectuate vizează armonizarea energiilor, reconectarea minții și a corpului și eliminarea blocajelor, în special blocajele sexuale. În timpul sesiunii de masaj erotic, maseuza te va ghida, pas cu pas, pentru a învăța să îți ascultați corpul, pentru a fi mai atent la plăcerea și dorințele tale. Blocajele sexuale sunt eliminate și energia sexuală este trezită. Masajul erotic trezește dorința sexuală.

Masajul erotic este o evadare exotică pentru a-ți relaxa mintea și corpul, oferindu-ți o stare de seninătate. Masajul erotic este o experiență care schimbă viața în bine,  oferă un amestec perfect de simțuri îmbătate de extaz, relaxare și de întinerire.

Comments are closed.