Magia masajului tantric nu poate fi descrisa doar prin cuvinte

masaj-tantric

Magia masajului tantric

 

Masajul tantric este unul dintre cele mai expresive masaje dintre multele forme de masaj care există. Unele se evidențiază și sunt mai populare datorită caracteristicilor lor. Fiecare tip de masaj are efectele sale binefăcătoare specifice.
Masajul tantric este unul dintre cele mai complexe masaje și conține elemente din diverse tipuri de masaj. Aceasta îi conferă o notă și o abordare distinctă. Pe lângă efectele terapeutice (deloc de neglijat), masajul tantric încântă și prin propriile sale particularități. Efectele terapeutice rezultă atât prin manevre somatice, cât și, indirect, prin creșterea stării generale de bine.

 

Misterul ca si parte a masajului tantric

Datorită faptului că efectele terapeutice nu vin doar prin tehnicile somatice aplicate, ci și prin efectele indirecte ale masajului în întregul său, putem spune că beneficiile sale pot fi luate în considerație într-o manieră mult mai profundă. Ele fac ca cel care primește masajul să se poată deschide față de stările benefice și energiile armonioase de care devine din ce în ce mai conștiet. Energiile rezultate nu sunt întotdeauna anticipate (dar ele sunt mereu binefăcătoare). Faptul că nu știi întotdeauna cu precizie ce alte aspecte minunate și energii armonioase se vor mai revela pe parcursul masajului, aduce o notă de mister a întregii acțiuni.

Misterul masajului erotic tip tantra

Acest mister determină ca cel care primește masajul să și-l dorească și mai mult și chiar să revină des pentru a descoperi noi lucruri care i se oferă prin masaj. Misterul apare astfel, într-un asemenea context, cu o anumită notă de magie. Aceasta face ca cel care primește masajul să fie foarte încântat de ceea ce primește. Magia în masajul tantric este o caracteristică aparte, întrucât, chiar dacă orice masaj are efecte terapeutice, nu orice tip de masaj oferă o notă de mister și magie. Dar în masajul tantric, magia este cu adevărat necesară. Este un întreg context, contextul magic, în care acest tip de acțiune, masajul tantric, poate avea loc.

masaj-tantric

Creand o lume magică masajul erotic devine arta

Intrând în lumea masajului, oaspetele intră într-o lume cu totul nouă, comparând-o cu cea obișnuită; o lume fascinantă în care simțurile trezite prin intermediul frumuseții plasează oaspetele într-o adevărată lume feerică. Ambianța joacă aici un rol primordial. Pentru aceasta, maseuza are grijă ca locul să fie încărcat de energii benefice și îmbogățit cu energii armonioase și elevante care duc la o experiență spirituală. În acest sens, locul trebuie să fie foarte frumos pregătit, feminin, întrucât el revelează o parte a sufletului femeii.

Ambianta conteaza?

Puținele lucruri care se regăsesc acolo trebuie să fie alese cu grijă, frumoase, feminine; lumina trebuie să fie obscură – amplificând astfel starea de magie și mister; în fundal, o muzică plăcută și armonioasă, cu note senzuale, îl va ajuta pe cel care primește masajul să se transpună într-o lume idilică. Va fi astfel relaxat și bine-pregătit pentru o experiență plină de mister, de magie și de poezie. Aspectul de senzualitate poate fi fi creat de către maseuză și prin atingerile ei.

masajul-senzual

Oaspetele poate simți prin atingerile ei că are de-a face cu o zeiță, cea mai bună prezență feminină pe care o poți regăsi într- o astfel de lume. Maniera de realizare a masajului tantric, cu energiile transmutate și sublimate, este un adevărat act alchimic.

O astfel de experiență poate deveni una transformatoare în viața celui care primeste masajul tantric!

Sunati acum pentru a face o programare!

Comments are closed.