Intimitatea si masajul senzual

Intimitatea cea mereu învingătoare, chiar și în masajul senzual

Ne gândim adeseori că am fi putut petrece un timp mai bun împreună, că am fi putut avea o relație mai bună, un masaj senzual mai bun, un act amoros mai bun, un orgasm mai bun și așa mai departe… Chiar dacă nu este mereu cazul, totuși, uneori lucrurile chiar pot fi îmbunătățite. Și foarte adesea, ingredientul problematic în rețeta noastră pentru perfecțiune este gradul de intimitate pe care îl atingem.
Esența intimității este o stare de a fi prezent unul față de celălalt. Ori de câte ori atenția scade, celălalt simte faptul că nu mai suntem prezenți, că nu mai suntem acolo pentru el.
Cu toate acestea, trebuie să fim conștienți că starea de intimitate nu este ceva care să fie obținut instantaneu. Trebuie să o căutăm, să aspirăm să o atingem, în același fel în care căutăm echilibrul și armonia. Dar unde anume să o căutăm?
Fie că facem dragoste sau ne dorim să petrecem un timp frumos împreună sau că pur și simplu vrem să ne bucurăm de o ședință de masaj senzual, intimitatea este absolut necesară. Dar cum să o creăm atunci când ea nu există? Cum să o obținem atunci când lipsește? Și cum să o amplificăm atunci când abia dacă pâlpâie?
Haideți să luăm exemplul unui masaj senzual. Iată câteva sugestii care ar putea să vă ajute în momentele dificile.
 masajul-senzual
1. Dacă vreți ca intimitatea să își facă apariția, mai întâi de toate trebuie să creați o atmosferă propice. Îndepărtați orice factori perturbatori posibili – telefoane, alarme, animale de casă, copii etc. Faceți atmosfera confortabilă și plăcută, chiar ca acasă, dacă este nevoie. Un masaj senzual, fie că este masaj taoist sau masaj tantric, erită să aibă un spațiu adecvat.
2. Căutați să faceți ca și momentele de dinainte și de după masajul sensual în sine să fie intime. Majoritatea oamenilor au nevoie de o perioadă de încălzire, înainte să ajungă la intimitate. Prin urmare, nu vă grăbiți, relaxați-vă și nu forțați prea mult lucrurile. De asemenea, majoritatea oamenilor au nevoie să păstreze un minim contact și după aceea, pentru ca inimile lor să rămână deschise. Prin urmare, continuați să vă împărtășiți reciproc gândurile și trările, chiar și la câteva zile după acel masaj.
3. Reconectați-vă. De fiecare dată când simțiți că mintea celuilalt este distrasă, opriți-vă din masaj și încercați să vă reconectați. În clipa în care simțiți că celălalt este din nou prezent, reluați masajul senzual.
4. Fiți creativi! Pentru a face loc emoțiilor mai profunde, mintea trebuie să aibă o ocupație. Și aici este locul în care creativitatea și imaginația joacă un rol important. Prin urmare, este momentul ca imaginația să se desfășoare la adevăratul ei potențial.
5. Căutați să aveți contact vizual cât de des se poate. Este una dintre cele mai rapide căi de a simți intimitatea. Este adevărat că poate să ne facă și vulnerabili. Cu toate acestea, contactul vizual însoțit de atingeres senzuală este calea aurită spre cea mai profundă intimitate.
6. Uitați de orice griji și temeri. Dacă v-ați decis să vă deschideți inima către o anumită ființă, urmați-vă decizia fără să ezitați. Fiecare șovăială și îndoială va fi un pas înapoi.
7. Nu încercați să forțați să obțineți de fiecare dată o anumită stare de intimitate.
Fiecare clipă și fiecare masaj senzual vine cu savoarea sa. Uneori, indiferent cât de mult ne străduim, starea de intimitate pur și simplu nu apare. Și nu este nimic greșit în asta. Mai ales că nu va fi nimeni acolo să ne dea un premiu dacă o obținem. Bucurați-vă atunci când este, dar nu vă străduiți prea din greu atunci când nu apare.

Comments are closed.