Initiere in arta masajului tantra

 

Masajul Tantra nu este un act erotic, este mai presus de toate o călătorie inițiatică, o excursie terapeutică. O inițiere în arta de a atinge, devenită sacră prin ritmul domol, prin prezența celuilalt.

Masajul Tantra e realizat pe trupul gol și reprezintă o modalitate de a învăța starea de abandon și reconectarea cu sine. În ciuda conotației sale senzuale, masajul Tantra este departe de a fi un masaj erotic. În timpul unei sesiuni de masaj Tantra, sunt interzise contactele sexuale sau alte forme de penetrare. Tantra masajul este o practică care îți permite să te simți bine în și cu corpul tău, o practică  benefică pentru sexualitatea ta, dar mai ales pentru viața ta personală.

Ce este masajul Tantra?

Tantra este o filozofie antică orientală, ce are legături cu taoismul, hinduismul și budismul. Sprijină, mai presus de toate, o trezire și o stare de plinătate realizată prin unirea polarităților feminine și masculine și activarea chakrelor, cele șapte puncte de energie situate în corpul uman. Prin intermediul acestor puncte de energie, energia sexuală circulă prin corp, de la baza coloanei vertebrale până în creștetul capului. Unul dintre scopurile multiple ale masajului Tantra este de a debloca această energie, energia sexuală, și de a o face să circule în trup, astfel încât întregul corp să poată beneficia.

O sesiune de masaj Tantra durează aproximativ 1h30. În timpul sesiunii de masaj Tantra se folosește un ulei cald, aromat, care se va aplica pe corpul gol, întregul trup este masat, din cap până la picioare. Organele sexuale sunt integrate în masaj. În filosofia Tantrei, toate părțile corpului sunt sacre. Organele sexuale nu sunt tabu. Dar, nu există nici o obligație: poți primi în totalitate un masaj Tantra în timp ce ești parțial dezbrăcat, cu organele sexuale acoperite.

Masajul Tantra activează corpul emoțional

În timpul ședinței de masaj Tantra nu este ceva neobișnuit să izbucnești în plâns sau să simți senzații intense de căldură, furnicături. Suntem transpuși într-o altă stare, ne abandonăm, descoperim starea de receptivitate pură în subtilitatea sentimentelor și senzațiilor.

Tantra masajul poate fi perceput ca o călătorie inițiatică. Tantra masajul este o oportunitate de a experimenta în tine însuți uniunea polarităților feminine și masculine, fuziunea dintre yin și yang.

Mai degrabă senzual decât sexual

Organele sexuale sunt integrate în masaj, dar nu se insistă asupra plăcerii sexuale, intenția nu este de a ajunge la ejaculare. Tantra masajul are un aspect terapeutic, deoarece permite deblocarea emoțiilor, sentimentelor. Ca o extensie a terapiei sexuale, Tantra masajul poate lucra cu tulburările libidoului, tulburările de orgasm, ejacularea prematură sau alte blocaje, complexe. Chiar și în cazuri extreme, cum ar fi violul, incestul sau abuzul sexual / psihologic, masajul Tantra poate să-ți revigoreze corpul puțin câte puțin. Atingerea este unul dintre cele mai importante cinci simțuri și nu trebuie neglijată.

Atingerea maseuzei poate fi moale și puternică în același timp, ca un dans care te va duce departe. Ceea ce face ca masajul Tantra să fie atât de diferit de alte tipuri de masaj este faptul că îți trezește propria senzualitate.

Comments are closed.