Energie ca și concept-cheie în masajul tantric

kamasutra-si-masajul-erotic

Energia este un concept-cheie în masajul tantric

În masajul tantric există anumite specificități și particularități care fac din acesta o
experiență unică și specială. El este, în același timp o experiență foarte complexă care
implică diverse aspecte la nivele diferite. Îmbinarea tuturor acestor aspecte diferite fac ca o asemenea experiența să fie una cît mai plăcută.

 

Tot ceea ce se realizează prin masajul tantric se bazează pe conceptul de energie.
Totul se obține cu ajutorul energiilor și datorită lor și energia este, de fapt, fundamentul pe care se bazează orice masaj tantric. Acest tip de masaj nu se adresează doar trupului celui care primește masajul, ci lucrează, de asemenea, cu energiile sale. Aceste energii sunt astfel transformate.

Experienta masajului tantric

Energia este un concept fundamental pentru această experiență, experiența
masajului tantric. Toate senzațiile, toate stările și tot ceea ce apare în masajul tantric se
bazează pe energie. Marea atenție acordată energiilor se regăsește și în filozofia tantrică,
filozofia de unde au fost preluate diverse teorii, idei și concepte. Energia este baza întregului univers și de aceea importanța ei este fundamentală. Iar ea este cea care creează și construiește, remodelează și transformă. Energia este cea care determină senzațiile și percepțiile în masajul tantric ca și în orice alt moment al vieții. Operăm cu ea pentru a obține diverse efecte.

 

Filosofia tantrica si masajul erotic

La fel ca și în filosofia tantrică, o filozofie foarte spirituală, în masajul tantric energiile
binefăcătoare sunt cele dorite și căutate. Se acordă foarte multă atenție la frecvențele de
vibrație ale energiilor. Energiile cu o vibrație mai scăzută, așa-numitele energii joase, sau energiile stătute, vor fi înlocuite sau alchimizate cu energii noi, cu o frecvență de vibrație mai înaltă și vor fi energii mai pure și mai bune. Întotdeauna energiile dorite în masaj, ca și în orice filozofie sau disciplină autentică sunt doar cele bune și pozitive, energii care determină efecte benefice în ființă.

 

Energiile benefice din timpul masajului tantric

Datorită energiilor benefice, efectele obținute sunt ele însele foarte binefăcătoare.
Ele ajută pe cel care primește masajul să atingă stări mai înalte, stări mai bune față de cele de dinaintea acestei experiențe.
Toate aspectele benefice resimțite pe parcursul unui mAsaj tantric pot fi considerate
ca energii care ajută: senzualitatea, frumusețea, interacțiunea caldă ajută, La creearea unei atmosfere speciale necesare.

 

Toate acestea sunt energii, energia senzualității, a frumuseții, dinamismului, etc. La fel ca orice energie ele cresc cu atât mai mult cu câ este investită mai multă atenție în ele. Maseuza se focalizează pe energiile benefice și determină predominanța lor în masajul tantric. Datorită abilității ei, toată oboseala oaspetelui este disipată și, în locul lor, apar energii noi și proaspete.

Comments are closed.