Dimensiunea organelor sexuale

tao banana

Clasificarea tipurilor de penis şi vagin din punct de vedere tantric.

Tradiţiile orientale au acordat o mare atenţie organelor genitale ale bărbaţilor şi ale femeilor. Tratatele sexuale indiene împart acestea în trei clase în funcţie de dimensiune şi recomandă potrivirea acestora între iubiţi, cât mai armonios posibil. Uniunile amoroase sunt egale sau inegale potrivit dimensiunilor organelor sexuale iar pentru echilibrarea anumitor nepotriviri sunt indicate anumite posturi sexuale. Poziţiile larg dechise permit unui penis să pătrundă într-un vagin mic. Folosirea pernelor pentru a ridica fesele femeii oferă unui bărbat cu penis mai mic o intrare mai profundă.

Un text taoist spune: ”forma şi rigiditatea cu care natura a înzestrat un bărbat nu sunt decât semne exterioare. Ceea ce contează dincolo de aceasta este abilitatea cu care el poate amplifica plăcerea unei femei în timpul actului sexual, prin controlul perfect al enegiei sexuale şi practicarea continenţei sexuale. Dacă o femeie  ţine cu adevărat la un bărbat şi dacă amândoi practică mereu continenţa sexuală, atunci faptul că organul lui sexual este mai lung sau mai scurt, subţire sau gros, este total irelevant. Un organ lung şi gros, care intră greu în erecţie, este uneori mai rău pentru o femeie”. Literatura taoistă include multe formule medicinale pentru mărirea sau micşorarea dimensiunilor organelor sexuale, atât masculine cât şi feminine.

for  girlsDin punct de vedere al dimenisunilor, organul sexual la bărbaţi se clasifică în tradiţia orienală astfel:

Iepurele – acesta este, în general, penisul ce nu depăşeşte 13 cm atunci când este în erecţie. De obicei un bărbat cu un astfel de penis este scund, dar bine proporţionat şi tăcut. Sperma lui este în general dulce la gust. El este cunoscut ca având dimensiune mică.

Taurul – acesta este penisul ce nu măsoară mai mult de 18 cm atunci când este în erecţie. Un bărbat cu un astfel de penis este de obicei robust, are fruntea înaltă, ochii mari şi în unele situaţii are un temperament cam agitat. Este oricând gata să facă dragoste şi este cunoscut ca având dimensiune medie.

Armăsarul – Acest tip ideal de penis are lungimea de 22-25 cm atunci când este în erecţie. Posesorul unui astfel de organ minunat este de obicei înalt, lat în umeri, musculos şi are o voce armonioasă şi puternică. Este foarte senzual, generos, pasionat, dar în unele cazuri este nepăsător şi leneş. Merge încet şi are mai mereu un mare chef să facă dragoste mai ales dacă i se trezeşte brusc dorinţa. Sperma lui este abundentă şi la gust este mai degrabă sărată. El este recunoscut ca având dimensiune mare şi este bărbatul superviril cel mai apreciat şi cel mai adecvat pentru trăirile amoroase de lungă durată în care cei doi iubiţi practică la unison continenţa sexuală.

tao yoniCorespondente celor trei tipuri de penis, în tradiţia orientală sunt cunoscute şi trei tipuri de vagin:

Căprioara – acesta este  un vagin ce nu depăşeşte 13 cm în adâncime. De obicei, o femeie cu un astfel de vagin are un corp delicat şi firav, care arareori este bine proporţionat, cu sâni mici şi buze subţiri. Ea mănâncă moderat şi nu este niciodată subjugată de plăcerile actului sexual. Mintea ei este cam inactivă, iar secreţiile emană parfumul plăcut al florii de lotus. Ea este cunoscută ca fiind de dimensiune mică.

Iapa – acest tip de vagin nu este mai adânc de 18 cm. În mod obişnuit, corpul acestei femei este delicat, cu sâni şi coapse mari, iar regiunea ombilicală este pregnant reliefată. Are mâini şi picioare bine proporţionate, gât lung şi fruntea la ea este uneori teşită. Gâtul, ochii şi gura sunt mari şi are ochi expresivi şi foarte frumoşi. Este foarte ageră, rafinată în amor, afectuoasă şi graţioasă, îi place traiul uşor şi odihna. Nu ajunge uşor la orgasm iar secreţiile ei au parfumul lotusului. Ea este cunoscută ca fiind de dimensiune medie.

Elefant – acest vagin are adâncimea de aproximativ 22-25 cm. De obicei acest tip de femeie are picioarele mari şi lungi, sâni foarte mari sau enormi, faţa lată şi celelalte membre puţin mai mari decât de obicei. Este foarte senzuală, lacomă şi mănâncă cu zgomot; are o voce puternică şi stridentă. O astfel de femeie are o forţă sexuală uriaşă şi nu este aproape niciodată satisfăcută, decât de către un bărbat foarte viril şi puternic care practică plin de măiestrie continenţa sexuală. Secreţiile ei sexuale sunt foarte abundente şi miros întocmai placut. Ea este cunoscută ca fiind de dimensiune mare şi este tipul ideal de femeie pentru trăirile amoroase de foarte lungă durată în care cei doi practică în mod perfect continenţa sexuală.

tao loveÎn faimosul text Ananga Ranga se spune: „ Când proporţiile celor doi iubiţi sunt egale şi ei practică perfect continenţa sexuală, atunci este uşor de obţinut satisfacţia psihică şi fizică”

Din păcate puţini bărbaţi cunosc această clasificare şi necesitate a compatibilităţii dimensiunilor organelor sexuale. Din acest motiv apar frustrările femeilor care nu reuşesc să aibă un orgasm vaginal profund. Mai grav este atunci când bărbatul se simte inferior şi se consideră handicapat, în mod eronat.

Cunoaşterea realităţii că fericirea în cuplu este dată în primul rând de  armonia pe plan sufletesc dintre cei doi iubiţi, cunoaşterea principiilor continenţei sexuale şi abia apoi de dimensiunile organelor sexuale, înlătură orice inhibiţie sau complex de inferioritate.

Comments are closed.