Cum să te pregătești pentru un Tantra masaj?

Masajul Tantra te va face să te simți ca și cum ai fi într-o transă, unde limitele fizice se dizolvă, timpul dispare, grijile și problemele nu mai par importante sau sunt uitate cu totul.

Una dintre pregătirile înaintea unei sesiuni de Tantra masaj este să nu creezi niciun fel de așteptări                                      

Mintea nu poate concepe niciodată profunzimile ființei noastre, așa că cel  mai bun lucru pe care îl poți face înainte de o sesiune de Tantra masaj este să nu creezi niciun fel de așteptări. Fă o plimbare înainte și după sesiunea de Tantra masaj. Fă-o în ritmul tău propriu, ar putea fi una dintre cele mai bune investiții din viața ta.

Este firesc să fii puțin neliniștit înainte de prima ta sesiune de Tantra masaj. Această neliniște va dispărea odată ce vei intra în salonul de Tantra masaj. Respiră profund și intră. Odată ce ușa salonului de Tantra masaj se va deschide, vei fi întâmpinat de maseuze frumoase și profesioniste. Experiența unui Tantra masaj te va duce la noi niveluri de trezire spirituală, emoțională și fizică. Va fi o experiență pe care nu o vei uita.

Pregătirea spirituală, mentală și fizică este o componentă cheie a Tantrei 

Poți avea parte de o experiență minunată în cadrul sesiunii de Tantra masaj dacă intri fără prejudecăți, fiind deplin conștient și cu corpul pregătit. Fie conștient, fie inconștient, pregătirea pentru Tantra masaj începe chiar înainte de întâlnirea programată. Clienții noi, în special, ar trebui să aibă bine stabilită în minte o intenție foarte clară despre sesiunea iminentă de Tantra masaj.

Este important să ne amintim: calea Tantrei este una spirituală.

Tantra explorează mintea, corpul și sufletul nostru ca o meditație conștientă. Lipsa unei prejudecăți în ceea ce privește sesiunea de Tantra masaj va crea în mod natural o deschidere către armonizarea energiilor fizice și cosmice din interiorul tău. Vei dori să îți pregătești mintea, corpul și spiritul pentru această experiență.

Fă din sesiunea de Tantra masaj o experiență care îți va schimba viața, urmărind detaliile de mai jos: Această sesiune de Tantra masaj este o întâlnire cu tine însuți

– Fă-ți timp și spațiu pentru tine

– Nu trebuie să placi pe nimeni, doar pe tine însuți

– Evită orice alte preocupări sau întâlniri înainte de sesiunea de Tantra masaj

– După sesiunea de Tantra masaj e bine să te relaxezi și chiar să dormi

– Nu folosi telefonul mobil sau alte elemente care îți pot distrage atenția, eliberează-ți mintea de griji inutile

– Fii una cu respirația, astfel încât energia sexuală să circule în întregul corp.

 Calea Tantrei este atât spirituală, cât și senzuală.

Tantra ne explorează sexualitatea și senzualitatea ca o meditație conștientă. Una dintre frumusețile masajului Tantra este că atinge și stimulează fiecare parte a corpului. Oferă o experiență holistică de masaj și de senzații inedite. Vei putea să experimentezi plăcerea în moduri în care nu ai mai făcut-o. Sesiunea de Tantra masaj avansează treptat, trezind energia sexuală și oferindu-ți relaxare totală. În timpul sesiunii de Tantra masaj ești ținut în mâinile sigure, pline de dragoste, ale maseuzelor profesioniste. Tot ce ai de făcut este să respiri relaxat pentru a înlătura orice urmă de presiune sau disconfort apărută.

Rezervă-ți chiar azi o sesiune de Tantra masaj!

 

Comments are closed.