Cum să scapi de frustrare prin masajul tantric

Cum să scapi de frustrare prin masajul tantric

Te simți frustrat?

Să te simți bine într-o lume care ne oferă stres și frustrare în fiecare zi pare ceva din ce în ce mai nerealist. Totuși, nu este ceva imposibil de realizat, dacă reușiți să descoperiți modalitățile adecvate pentru e elimina stresul și a liniști frustrările.

În ceea ce privește frustrările, s-a observat de multă vreme că frustrările sexuale sunt adesea mai mari în cazul femeilor, decât în cel al bărbaților. Se pare că bărbații au capacitatea de a le controla sau rezolva într-un fel sau altul, sau pur și simplu să le pună deoparte în timp ce își împlinesc îndatoririle de zi cu zi. În timp ce femeile le lasă să răbufnească sau le transferă în alte zone ale vieții, cu care nu au nicio legătură; lucru care este bineînțeles neplăcut și conduce la multe probleme nedorite.
Ei bine, în loc să lăsăm nu contează ce anume să ne frustreze, ar fi mult mai bine am folosi nenumăratele modalități prin care să ne asigurăm o stare de împlinire. Masajul tantric este una dintre ele.

 

Și dacă da, ce ai putea să faci?

Pentru a putea beneficia de toate calitățile relaxante și împlinitoare ale unei ședințe de masaj tantric, va trebui să țineți cont de câteva aspecte:
– Începeți prin a avea o înțelegere mai profundă a propriului trup.

În timpul masajului tantric, căutați să vă ascultați corpul. Încetați să îl mai forțați peste puterile lui. (În acest fel veți înceta să îi mai forțați și pe ceilalți.) De îndată ce veți începe să înțelegeți nevoile corpului vostru, veți fi capabili să găsiți modalități de descoperi propria satisfacție. Vorbiți deschis cu maseurul vostru tantric și, împreună, căutați să descoperiți limbajul propriului trup. Relaxați-vă cât mai mult și nu lăsați nimic să vă distragă sau să vă tulbure.
– Dacă doriți să scăpați de frustrare, va trebui să învățați cum să o înlocuiți cu o stare de împlinire.

De-a lungul ședinței de masaj tantric, acordați-vă timpul necesar pentru a vă explora zonele erogene. Nu vă grăbiți, nu vă pripiți. Este momentul perfect pentru a descoperi noi tărâmuri de plăcere, despre care nici nu ați visat că există.
– Să presupunem acum că ați avut deja câteva ședințe de masaj tantric.

La fel ca în orice altceva din viață, după o vreme, vă veți simți tentați să intrați într-o anumită rutină. Dar nu este cazul aici. Simțiți-vă liberi să vă îmbunătățiți ședințele de masaj tantric. Căutați să fiți creativi și să încercați lucruri noi. Împărtășiți-vă fanteziile cu maseurul vostru tantric și construiți împreună un scenariu perfect pentru o ședință de masaj tantric neobișnuită. Lăsați-vă surprinși de tot ceea ce maseurul va face, pentru a vă impresiona imaginația.
– Masajul tantric se adresează trupului, minții și spiritului.

Prin urmare, este mai mult decât o abordare fizică. Mintea trebuie să aibă și ea parte de propria satisfacție. O discuție deschisă ar trebui să fie de ajuns. Dacă nu vă simțiți în largul vostru să vorbiți despre experiențele intime, puteți oricând să începeți cu lucrurile mici.

Discuția poate atinge și alte aspecte, în timp. Totuși, trebuie să căutați să dezvoltați o relație bazată pe încredere reciprocă cu maseurul vostru tantric. În acest fel, veți putea să vă deschideți.

Astfel, maseurul vostru va deveni și terapeutul vostru tantric.

După experiența minunată din timpul ședinței de masaj tantric, căutați să luați cu voi toate aceste descoperiri și noi impresii. Aplicați-le și lăsați-le să vă îmbogățească viața în toate modurile posibile.

Împărtășiți-le cu cei dragi. Pentru că nu există o fericire mai mare decât cea a celor dragi nouă.

Comments are closed.