Controlul Energiei Sexuale: Blocajul Extern

Controlul Energiei Sexuale
Prima tehnică: Blocajul Extern

Aşa cum am vorbit şi în articolele precedente, controlul energiei sexuale este esenţial în viaţa unui om. Puterea bărbatului, eficienţa sa, sănătatea sa, resursele sale vitale, psihice, mentale şi spirituale, capacitatea de mobilizare şi acţiune se află într-o strânsă legătură cu energia sexuală.
Vom începe să prezentăm o serie de tehnici taoisite care vă vor ajuta să controlaţi energia sexuală, înainte ca ea să vă controleze viaţa.

Prima tehnică pe care o vom prezenta este:
Blocajul Extern sau Metoda celor 3 degete.
Această metodă este practicată în China de mai bine de 5000 de ani şi este destul de simplă şi eficientă. Ea împiedică ieşirea fluidului spermatic cu ajutorul presiunii vârfurilor degetelor de la mâna dreaptă. Cu câteva secunde înainte de momentul ejaculării, presaţi punctul situat la mijlocul distanţei dintre anus şi scrot cu cele trei degete lungi ale mâinii drepte. Astfel este blocată ieşirea spermei şi risipirea energiei sexuale.
În practică se realizează în următorii paşi:
1. Punctul dintre anus şi scrot. Acesta se află la mijlocul distanţei dintre organele sexuale şi orificiul anal. În Tao, este punctul de la baza trunchiului, un fel de „poartă” prin care energia sexuală şi vitală intră sau părăseşte corpul.
2. Cum presaţi? Forţa de apăsare trebuie găsită prin experienţă. În general se presează cu o forţă medie, dar în cazul în care vârfurile degetelor sunt puternice, este necesar o forţă mai mică pentru a stopa fluidul. Totul ţine de practică şi de fiecare bărbat în parte.
3. Cele 3 degete. Dacă am folosi un singur deget, fluidul spermatic ar aluneca. Două degete nu pot să ţină canalul şi să-l blocheze în acelaşi timp. Folosim arătătorul şi inelarul pentru a presa ambele părţi ale uretrei şi a o imobiliza, după care degetul mijlociu presează direct pe uretră, astfel încât fluidul nu poate aluneca, deoarece uretra este acoperită în ambele părţi de celelalte 2 degete. Degetele trebuie să fie uşor curbate, în special mijlociul, pentru a avea suficientă putere de a presa.
4. Momentul. Imediat ce simţiţi că ejacularea este iminentă, aplicaţi această metodă a celor 3 degete. Dacă aşteptaţi mai mult, nicio forţă nu mai poate stopa fluidul spermatic. Blocarea trebuie aplicată înainte, în timpul şi după contracţiile specifice care conduc la actul ejaculării. Blocaţi până când sunteţi siguri că pomparea este complet oprită.

SONY DSC

Rezultatul blocării spermei este că 90% din cantitate va curge înapoi către rezervoarele seminale de unde a pornit. Nu există niciun pericol care ar putea afecta organele interne deoarece ţesuturile din această zonă sunt foarte elastice şi pot să primească fluidul care se revarsă înapoi. Există zvonuri cum că rezervorul seminal nu poate menţine fluidul dincolo de un prag maxim. Aceasta ar fi posibil dacă sistemul reproducător masculin ar fi un simpul rezervor prevăzut cu un furtun. Dar nu este aşa. Când fluidul atinge un nivel crescut, au loc mai multe procese. În primul rând, producţia de spermă se diminuează. Acest proces salvează energia şi substanţele bogat nutritive necesare producerii spermei. În al doilea rând, exista o tendinţă naturală a corpului de a resorbi spontan aceste fluide. În al treilea rând, tradiţia Tao a perfecţionat un sistem de alchimizare şi ridicare, prin procesul de sublimare a puterii seminale, către în sus, în centrii superiori de energie. Făcând o analogie, este ca şi apa care fierbe şi trece în stare de vapori, proprietate care îi permite să se înalţe, păstrând în continuare esenţa apei. Lichidul spermatic este astfel transmutat rezultând o formă de energie superioară, mai mobilă, care păstrează însă esenţa creatoare a energie sexuale.

Forţa sămânţei masculine înseamnă mai mult decât pot explica analizele de laborator. Orice om de ştiinţă poate amesteca împreună ingredientele, dar a insufla acestora puterea reproducătoare este foarte dificil. Energia sexuală este însuşi viaţa din fluidul spermatic, ea este forţa pe care căutăm să o conservăm, deoarece ea este ceea ce ne păstrează tineri fizic, psihic, mental şi spiritual.

În general, această metodă este practicată de începători în continenţa sexuală, cei care încă nu pot stăpâni metoda de retenţie seminală şi cei care doresc să facă dragoste fără să-şi piardă sămânţa. De fapt, este o metodă foarte bună de început, dar care va trebui abandonată când veţi stăpâni complet tehnicile de blocaj intern. Trebuie subliniat înca o dată că această metodă nu are nicio contraindicaţie şi nu afectează deloc organele sexuale sau abdominale. Totodată această metodă este doar de început şi de antrenament în vederea controlului energiei sexuale. Trebuie să aveţi în vedere că această metodă de blocaj extern nu este 100 % o metodă contraceptivă, deoarece pot rămâne mici cantităţi de spermă pe canalul uretral şi apoi prin continuarea actului sexual, această cantitate se poate revărsa în vaginul femeii.

Şi prin această metodă o parte din energia vitală se risipeşte ( 40-60%). Pentru a evita acest proces, este necesar să învăţaţi să stăpâniţi complet energia sexuală, prin metodele de blocaj intern, pe care le vom prezenta în articolele următoare. Cu toate acestea, metoda de blocaj extern cu ajutorul celor 3 degete este de preferat în locul ejaculării necontrolate şi pierderii în întregime a energiei sexuale şi vitale.

Cel mai mare avantaj al acestei metode de blocaj extern este acela de a oferi bărbatului putere şi virilitate. În acelaşi timp bărbatul care reuşeşte această metodă simplă şi eficientă, dobândeşte foarte multă încredere. Odată cu încrederea de sine, bărbatul reuşeşte să aibă succes pe toate planurile vieţii sale şi astfel face un pas important în evoluţia sa ca fiinţă umană.

Comments are closed.