Controlul Energiei Sexuale. A doua tehnică: Blocajul intern – Partea 2

Pentru a obţine controlul deplin al energiei sexuale aveţi nevoie de o voinţă puternică, de practică şi de informaţii. Aici urmărim să vă dăm informaţiile necesare pentru a face din acest subiect un mod de viaţă, o schimbare de perspectivă a vieţii sexuale şi a utilizării energiei sexuale în favoarea voastră.

A doua tehnică de control pe care o prezentăm, blocajul intern, are ca etapă de început oprirea penetrării, contracţia muşchilor sexuali şi retragerea penisului din vagin, atât cât ejacularea să fie împiedicată. A doua etapă constă în contracţii rapide în timpul retenţiei respiraţiei. Aici puteţi găsi mai multe informaţii despre aceste 2 etape.

 A treia etapă în realizarea metodei blocajului intern

Această etapă este deosebit de importantă. Se realizează contractând ferm muşchii fesieri.Strângeţi cele două fese cu forţă astfel încât să vă înalţe tot corpul. Menţinerea unui tonus bun al muşchilor fesieri este importantă. Când aceşti muşchi sunt fermi, una din cele două energii principale de la baza corpului este oprită să se scurgă. Cealaltă energie este cea care iese din penis în timpul ejaculării. Contracţia unui grup de muşchi îndepartează energia din zona genitală. Se recomandă contracţia feselor, în special pentru a întrerupe circuitul nervos dintre creier şi organele sexuale, la baza coloanei vertebrale. Impulsul de a ejacula este astfel încetinit.

A patra etapă în realizarea metodei blocajului intern

În această etapă vă focalizaţi în partea superioară a corpului, la nivelul gurii. Încleştaţi dinţii puternic şi apăsaţi limba pe cerul gurii. Faptul că strângeţi din dinţi, face ca fluxul nervos dintre corp şi gât să fie întrerupt. Această strângere de dinţi trebuie făcută simultan cu contracţia feselor, deoarece ele se ajută reciproc şi asigură o blocare completă. În timpul contracţiei, sperma este condusă tot mai adânc în corp. Cea mai intensă transformare a fluidului în energie are loc către sfârşitul numărătorii: în timpul celei de a şaptea, a opta şi a noua contracţii. Fermitatea cu care strângeţi determină ascensiunea forţată a fluidului. Contracţiile trebuie să fie din ce în ce mai puternice de la prima la a noua. Dacă prelungiţi actul sexual, plăcerea va creşte în intensitate. Trebuie să menţineţi constant diafragma uro genitală contractată pentru a împiedica sperma să treacă de nivelul critic, atunci când deveniţi foarte excitaţi.

A cincea etapă în realizarea metodei blocajului intern

Această etapă constă în canalizarea curentului de energie de la baza coloanei spre zona capului. Expiraţi şi relaxaţi zona capului, gâtului, pieptului, abdomenului şi a pelvisului. Permiteţi energiei să se reverse în corpul vostru dar şi în fiinţa iubită, la nivel energetic. Inspiraţi şi conduceţi energia rezultată în urma celor 4 paşi prezentaţi înainte, spre zona capului. Dacă vă este dificil, conduceţi energia mai întâi în zona ombilicului, apoi în sus pe coloană până în vârful capului.Această etapă poate fi privită ca ascensiunea unui curent intern care începe cu contracţia penisului, trece prin perineu şi fese, pe coloană, spre zona din vârful capului. În acest fel, energia urmează contracţiile musculare voluntare fiind forţată să urce până în zona capului. Astfel, sperma este transformată în energie şi redirecţionată în centrii energetici superiori.

Relaxarea după această succesiune de contracţii dilată vasele sanguine din penis. Astfel, absorbiţi o mare cantitate de energie de tip Yin, fără niciun efort. În timpul contracţiilor, energia femeii intră prin partea inferioară a corpului bărbatului. În timpul relaxării, energia este atrasă către centrii superiori. Acest efect se poate observa încă din prima fază a practicii continenţei sexuale. La început această metodă de blocaj intern poate părea dificilă, însă odată cu practica ei, veţi vedea că este destul de uşoară şi poate fi practicată fără vreun impediment. Puterea voinţei de a controla energia sexuală creşte pe masură ce exersaţi. Astfel, la nivel mental, vă veţi amplifica voinţa de acţiune în toate domeniile vieţii. Iubirea şi dorinţa de a creşte spiritual vor beneficia de o mare impulsionare, ceea ce vă va surprinde într-un mod plăcut.

A şasea etapă în realizarea metodei blocajului intern

După prima serie de penetrări, contracţii puternice şi relaxare, puteţi relua actul sexual. Începeţi cu penetrări lente, contractând capul penisului în timpul introducerii acestuia în vaginul femeii. Urmăriţi să fiţi conştienţi de energia pe care o absorbiţi în timpul penetrării. Canalizaţi această energie la nivelul organelor sexuale, contractând capul penisului, testiculele şi diafragma uro genitală, nu şi ceilalţi muşchi ca în etapele precedente. În această etapă doar adunăm energie la nivelul penisului, pe care ulterior o vom conduce către vârful capului, prin metoda blocajului intern. Această ultimă etapă poate fi considerată şi prima etapă a următoarei realizări a blocajului intern. Începeţi din nou să acumulaţi energie sexuală, să intensificaţi plăcerea până la punctul culminant în care veţi realiza metoda de control. Aceasta este metoda blocajului intern, care vă ajută în realizarea continenţei sexuale. Umăriţi să realizaţi măcar o singură dată cu stricteţe toate etapele prezentate pentru a vedea diferenţa clară dintre un act sexual obişnuit şi unul cu continenţă. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Succes!

Comments are closed.