Controlul ejacularii precoce cu ajutorul masajului tantra

masaj-tantric

Controlul ejaculării precoce cu ajutorul masajului Tantra

Masajul Tantra ajută la controlul ejaculării precoce

Ejacularea precoce este dificil de tratat, iar unii dintre bărbații aflați în această situație evită relațiile intime. Datorită faptului că mulți bărbați se confruntă cu ejacularea precoce, a apărut nevoia de a căuta un remediu natural, un spijin spiritual, mai degrabă decât folosirea medicamentelor de sinteză. Tantra este o știință milenară care lucrează atât cu partea exterioară cât și cu cea interioară a corpului tău. Masajul Tantra ajută atât la eliminarea blocajelor mentale cât și fizice.

Ejacularea prematură primară este atunci când de la primul contact sexual și de-a lungul vieții, bărbații suferă de ejaculare precoce. Ejacularea prematură dobândită apare mai târziu, la bărbații care au experimentat viața sexuală fără probleme și apoi se confruntă cu fenomene de ejaculare precoce.

Există mulți factori care pot provoca ejacularea precoce. Printre ei se regăsesc vârsta, nivelurile hormonale anormale care pot afecta funcția sexuală. Stresul și anxietatea pot juca un rol major în cauza ejaculării precoce.

Masajul Tantra elimină blocajele energetice și permite experimentarea unei plăceri complete și extinse

Mintea este un instrument puternic și complex. Mintea și corpul sunt intim conectate astfel încât masajul Tantra se concentrează pe o serie de domenii precum respirația, focalizarea mentală și meditația, pentru a obține o experiență sexuală prelungită. Presiunea pe care mulți bărbați o resimt din cauza experimentării ejaculării precoce are un efect negativ asupra organismului, masajul Tantra te ajută să îți limpezești mintea și să te eliberezi de aceste presiuni mentale.

Ce presupune controlul ejaculării?

Tantra în sine este o practică spirituală care îi învață pe practicienii săi să se concentreze asupra diverselor bucurii și energii pozitive pe care viața le oferă. Tehnica de control a ejaculării premature are legătură cu găsirea acestor bucurii în timpul actului de a face dragoste. Cu ajutorul lor te poți bucura de potențialul tău sexual la maxim, poți avea sesiuni mai lungi de dragoste și orgasme multiple. Dar controlul ejaculării precoce necesită timp și practică.

Cum se face tehnica controlului ejaculării?

Primul pas pentru stăpânirea controlului ejaculării este să începi să îți controlezi respirația. Te controlezi pe obținerea unei respirații abdominale, profunde, lente. Inspirația se face pe nas, lent, apoi aerul ajunge în abdomen, care devine tot mai destins cu fiecare inspirație. Respirația profundă favorizează relaxarea, controlul nivelului excitației și întârzierea ejaculării.

Controlul muscular este extrem de important. Și bărbații au mușchi pelvieni care susțin organele din această zonă. Exercițiile Kegel ajută la întărirea acestor mușchi. Stăpânirea contracției și relaxării acestor mușchi în momentele necesare te va ajuta să devii un expert în controlul ejaculării premature.

O altă tehnică eficientă este cea a strânsului. Pentru amânarea ejaculării și prelungirea actului sexual, degetul mare, arătătorul și degetul mijlociu, strânse în jurul vârfului penisului, aplică o presiune constantă până se reduce senzația de ejaculare iar corpul se relaxează.

Altă zonă de presiune este situată între anus și scrot, unde se poate aplica o presiune cu ajutorul degetelor. Dacă apeși suficient de mult, tehnica va împiedica expulzarea materialului seminal.

Pentru unii bărbați, utilizarea acestor exerciții îi ajută să își mențină erecția și să continue cu actul sexual.

Comments are closed.