Cineva interesat de un masaj tantric?

Sunteți interesat de un masaj tantric?

Un masaj tantric este mult mai incitant decât am putea crede. Indiferent câte sedințe de masaj ați avut până acum, un masaj tantric vă va surprinde cu siguranță mereu, într-un sens bun!

Ce este un masaj tantric?

Masajul tantric este o practică hindusă străveche, concepută în mod special pentru a recrea o legătură între trup și minte. Pentru că atunci când mintea și trupul sunt una, conștiința se expansionează, alimentată de un flux continuu și neobstrucționat de energie.

De ce să încercăm masajul tantric?

Tantra consideră că dacă reușești să te relaxezi și să îți expansionezi conștiința, poți să atingi forme superioare de extaz.
masaj-tantric

Când este masajul tantric o necesitate?

– Atunci când cauți ceva nou în viață;
– Atunci când vrei să descoperi mai multă intimitate în viața ta;
– Atunci când vrei să te cunoști într-un mod plăcut;
– Atunci când simți nevoia să te reconectezi cu tine însuți și cu ceilalți;
– Atunci când viața ta sexuală și-a pierdut din strălucire.

De ce este masajul tantric atât de special?

Aspectul special cu privire la masajul tantric este faptul că te ajută să ai un masaj senzual extraordinar, în timp ce mintea ta nu este focalizată asupra sexului. Un masaj tantric nu are un scop anume, tu nu trebuie decât să fi relaxat și firesc. Prin urmare, atunci când ești atins și mângâiat într-un mod senzual, mintea ta nu va mai fi focalizată asupra atingerii orgasmului. Bucură-te de momentul prezent și urmează-i, încetul cu încetul, mersul firesc.
Masajul tantric este folosit adesea ca o pregătire de către cuplurile care doresc să facă dragoste la modul tantric, pentru a întârzia sau a prelungi starea de orgasm. În acest caz, masajul tantric este doar una dintre tehnicile folosite, care mai includ printre altele și meditația, exercițiile de control a respirației, etc.

Ce presupune un masaj tantric?

În mod normal, un masaj tantric trebuie să fie realizat într-un mediu adecvat. Prin urmare, lumina va fi difuză, iar atmosfera va oferi senzația de intimitate și pace. Va fi ceva ce va avea darul să vă deconecteze de restul lumii.
Vă veți relaxa foarte, foarte mult, vă veți simți foarte confortabil. Vă veți bucura de plăcere pentru o perioadă mai lungă de tim decât de obicei.
Experții în masajul tantric folosesc adesea o mare varietate de atingeri, prin urmare nu vă veți plictisi. Veți observa de asemenea că ei folosesc și diferite tehnici și instrumente pentru a vă excita toate simțurile. Toate aceste vor duce gradat la un moment de culme, peste care însă nu veți trecel. Aceasta vă va prelungi pur și simplu starea de plăcere, astfel încât să vă puteți bucura de ea cât de mult timp veți dori.
Masajul tantric vă va ajuta să scăpați de ideea că pentru a te bucura de sexualitate trebuie neapărat să atingi orgasmul și/sau să ejaculezi. Faptul că atingerea punctului de culme este întârziată și că începeți să vă controlați trupul, va face în fapt ca orgasmele să devină și mai puternice.

Câteva sfaturi pentru un masaj tantric perfect

Căutați să găsiți un maseur tantric bun (poate chiar printr-o recomandare personală), o persoană de încredere pe care să vă puteți baza.
Înainte ca masajul propriu-zis să înceapă, informați maseurul care sunt limitele voastre de intimitate.
În timpul masajului, căutați să vă acordați propria respirație la cea a masuerului.
Cel puțin la început, încercați să aveți câteva contacte vizuale cu maseurul, pentru o conexiune mai bună.
Relaxați-vă și bucurați-vă! Massajul tantric este ceva care funcționează extraordinar de bine. Și asta pentru că multe celebrități l-au urmat, mărturisind apoi că au petrecut un timp minunat și au atins stări excepționale.

Comments are closed.