Arta masajului erotic perfect

Un masaj perfect sau doar atingeri perfecte?

Un masaj erotic perfect este aidoma unei fuziuni erotice perfecte. Este un moment în care două ființe se conectează printr-o legătură minunată și extatică.
În timpul unui masaj erotic perfect, timpul pare că zboară. Și tot ce îți dorești în asemenea momente, este ca acele mâini să nu-ți părăsească vreodată trupul…
Mulți ar putea crede că un masaj de calitate înseamnă o apăsare de calitate, însă arta masajului erotic perfect ne învață mult mai mult.

Energie, emotii, sentimente

Începe prin a ne spune că totul este energie. Gândul este energie. Emoția este energie. Atingerea este energie. Pentru că toate acțiunile noastre au un răspuns la nivelul creierului, sub forma impulsurilor nervoase. Iar aceste impulsuri electrice merg mai departe și creează câmpuri de energie. De la cele mai subtile și imperceptibile câmpuri, la câmpurile electrice și electromagnetice care ne înconjoară.
Mulți ar putea crede că masajul se reduce doar la o presiune directă asupra țesuturilor. Dar un masaj erotic de calitate este aidoma sângelui, conducând energia prin tot trupul. Poate să nu dureze mult timp. Și nici nu necesită prea multe accesorii. Pentru că de îndată ce înțelegi de ce anume este nevoie într-un masaj erotic, nu durează mai mult de câteva minute până când o stare de regenerare și forță reîntineritoare apare.

Exista masaj perfect? Masajul erotic poate fi unul perfect?

Un masaj erotic perfect nu înseamnă că cineva trebuie să facă toată munca, în timp ce celălalt se bucură de plăcere. Atunci când oferi un masaj așa cum arta masajului erotic perfect ne învață, începi să te simți la fel de bine precum cel care primește masajul. Însă aceasta se petrece doar atunci când reușim să ne conectăm cu adevărat la celălalt și lăsăm energiile să curgă între trupuri.
Dar care este cu exactitate mecanismul prin care energia acționează? Cum am putea influența și afecta într-un mod benefic câmpurile energetice ale trupului celuilalt?

Cum sa faci un masaj erotic perfect?

Un simț al atingerii antrenat este capacitatea de a simți cu mâinile ceea ce ochii nu pot să vadă. Astfel, atunci când atingem persoana pe care o masăm, putem vedea mult mai mult decât ne-ar arăta o carte de anatomie. Deoarece ne-am dezvoltat simțul atingerii pe un nivel care ne îngăduie să lucrăm la fel de bine și cu energia.
Efectele energetice sunt inevitabile în cazul unui masaj perfect. Tocmai de aceea persoanele implicate trebuie să fie pregătite să lase energiile să circule așa cum trebuie. Pentru că fără o înțelegere adecvată, practică a ceea ce implică lucrul cu energiile, mulți ar rata șansa extraordinară de a experimenta beatitudinea.
Un masaj erotic normal poate aduce plăcere unei singure persoane. El se focalizează pe oferirea unui masaj senzual unei persoane. Iar scopul său este uniunea a două trupuri, care aduce beatitudine celui ce primește masajul. Și se sfârșește cu întrebarea: „Ți-a plăcut?”
 uleiuri aromatice masaj erotic

Finalizarea masajului erotic…. E mai bine fara!

Dar un masaj erotic perfect are un scop mult mai înalt și mult mai nobil. Deoarece aspiră să ridice ambele persoane pe culmile valului extazului. Un masaj erotic perfect se sfârșește în tăcere, fără niciun cuvânt rostit. Căci atunci când ambele ființe sunt topite în starea de beatitudine, ce altceva mai poate fi spus?

Nu ezita sa apelezi la profesioniste in arta masajului. Suna acum la +40 742 371 651 ! Bucuresti, Victoriei

Comments are closed.